Miten tulkita miehen käytöstä?

Kävin eilen illalla drinksulla Petran kanssa. Yllättävää, keskustelimme miehistä. Lähinnä yhdestä miehestä, jota Petra on nyt tapaillut pari kuukautta. Mies on alle 30v. eli reippaasti nuorempi häntä. Jossain hieman kai mättää, mutta missä.

Miehellä on aikaa tavata korkeintaan kerran viikossa, arki-iltana. Hänellä kun on paljon harrastuksia. Ja kavereiden kanssa pitää viettää aikaa. Baariinkin pitää ehtiä pari kertaa viikossa. Tapaamista ei voi päättää etukäteen, sillä kaverithan saattavat ehdottaa jotain vielä ennen sitä. Niin, ja näitä kavereita Petra ei voi toistaiseksi tavata. Mies kun ei tiedä mitä kaverit ajattelisivat vanhemmasta naisesta.

Petra uskoo miehen olevan oikeasti kiireinen. Kunnollinen ja kiltti nuori mies. Baarissakin hän käy vain, koska on pikkujouluaika. Uutta vuotta juhlitaan erikseen, koska miehen kaveri järjestää bileet.

Minusta kuulostaa ettei mies ole tosissaan. Mietin myös onkohan miehellä muitakin kierroksessa olevia naisia? Tai ainakin haku päällä? Petra lähes kimpaantuu, eihän kiltti ja kunnollinen mies voi tehdä niin. Hänhän käy baarissakin todellakin ainoastaan kaverien seurana. Koska he tapaavat seuraavaksi, siitä Petralla ei ole aavistustakaan. Kiirettä riittää ensi vuoteen asti.

Onko Petra liian sinisilmäinen? Vai minä liian kyyninen?  Ehkä tuosta voi vielä kehittyä toimiva parisuhde, mistäpä minä tiedän. Miehen käytös on tulkinta-asia. Minulle on kerran sanottu: ”Meidän suhde toimii hyvin, jos voidaan tavata silloin kun mulla ei ole mitään kivampaa tekemistä”. Itse en enää koskaan halua olla nainen viimeisellä varasijalla. Se nainen,  jolle soitetaan kun ei löydy ketään tai mitään muuta…

2 ajatusta artikkelista “Miten tulkita miehen käytöstä?

 1. Insnyerj

  Voihan se olla kiireinen. Ja voihan se olla kunnollinen ja kiltti. Mutta ei tunnu olevan tosissaan. Sano Petralle että se pitää pistää selkä seinää vasten: joo vai ei !!

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Juuri näin tässä kävikin. Lopputuloksena oli, että miehen mielestä kaikki on niinkuin pitäisikin. Ja sen enempää hän ei halunnut asiasta keskustella. Hän ilmeisesti on näitä ”My way or highway” -miehiä…

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.