Sinkkuus on mahtavaa?

Jos on tähän artikkeliin uskomista. Sinkun on syytä olla kiitollinen kaikesta tästä. Parisuhteessa elävät ovat kateudesta vihreitä, kun sinkku on ”nohevampi, aktiivisempi ja kiinnostavampi kuin parisuhteessa elävä”.

Ryhtyisinkö mieslakkoon ja eläisin loppuelämäni onnellisena sinkkuna? Voi toki kun listalla on mm. näin syväluotaavia syitä…

 • Ei parisuhdetta => ei anoppia => aika jees
 • Sinkku voi laittaa nettiin deittiprofiilin ja mennä tapaamaan uusia ihmisiä tuosta noin vain, parisuhteessa eläessä huonommat mahdollisuudet
 • Yksinoikeus kaukosäätimeen
 • Vibraattorilla ja omin käsin on orgasmitakuu

jäljetKuka näitä kirjoittaa, siis oikeasti?  Jos googlailun suosituimmat haut osuvat lähinnä parisuhteen etsimiseen. Minusta nuo olivat ala-arvoisia, ennemminkin kettuilua kuin mitään muuta. Sinkkuudessa on paljon hyvää, jos verrataan elämään huonossa parisuhteessa. Mutta aika harva vaihtaisi hyvän ja toimivan parisuhteen sinkkuuteen. Vaikka paketissa tulisikin lisäksi oma kaukosäädin ja upouusi vibraattori…

Miettikäähän. Sanoisiko joku työttömälle, että ole onnellinen kun sinun ei tarvitse maksaa bussilippua työpaikalle? Tai lapsettomuudesta kärsivän onnea olisi säästö, joka syntyy kun ei tarvitse ostaa vaippoja. Ei tuo ole sopivaa. Mutta sinkullehan voi sanoa mitä vaan, sinkkuus kun on vähän niinkuin vamma.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Sinkkuus on mahtavaa?

 1. Paluuviite: Kiitollinen sinkku | Loppukiri

 2. teemukanerva

  Ehkä artikkeli piristää jotakuta yhtä kauan kuin se kuuluisa pissa lämmittää housuja mutta onhan tuo vakavammin otettuna täyttä scheisea. Oma tapa toimia näiden juttujen kohdalla on olla etenemättä otsikkoa pidemmälle 🙂

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Moi, tästä lähin taidan noudattaa lähestymistapaasi. Näistä ei tule kuin huonolle tuulelle!

   Vastaa
 3. Nti X

  Kovin totta! Aika väkisin väännettyjä nämä kyllä enimmäkseen ovat. Jo nimi tuntuu oudolta – sinkun kiitollisuuslista. Enpä kyllä oikein tiedä, miksi pitäisi olla kiitollinen tilanteesta, jossa ei ylipäätään tahtoisi olla.
  ”Voit repäistä ja lähteä vuodeksi reissuun!” Jep, yksinäänhän onkin huippua reissata vuosi.
  ”Toteutumattomat parisuhteet ovat vielä täydellisiä.” On joo, paitsi että niistä nyt puuttuu sekä pari että suhde, läheisyys ja toinen ihminen.
  ”Aamuisin saa olla huonolla tuulella ilman että kukaan valittaa.” Aamuisin saa olla huonolla tuulella ilman että kukaan edes yrittää parantaa mieltä kivoilla sanoilla tai pienillä teoilla.
  ”Sinkku osaa porata seinään reikiä, paikata pyöränkumeja ja ratkaista tietoteknisiä ongelmia.” Osaa vai? Itselläni katosta on puuttunut lamppu viimeiset puolitoista vuotta ihan vain siksi, ettei ole ollut ketään joka osaisi viritellä sokeripalan kanssa.
  ”Henkilökohtaiset talousasiat ovat hallussa, kun on ainoa niitä hoitava henkilö.” Jep, ja kaikki on kaksi kertaa kalliimpaa. Ruoka myydään liian isoissa pakkauksissa, samat kalusteet menisivät kahdellekin ja sähkölasku ei siitä paljon kasva, vaikka saman lampun valossa olisi useampikin ihminen.

  Mutta hei, saan sentään katsoa teeveestä juuri sitä mitä haluan!

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.