Mitä mies haluaa?

Hyvä kysymys. Erittäin hyvä. Meillä ei Raisan kanssa ole vastausta tähän. Emme me vaan tiedä. Ei hajuakaan. Mitä lie kukakin heistä haluavan? Ehkä kaiken, ehkä jotain tai ehkä ei mitään? Mieslukijat hei, auttakaa naisia mäessä. Ja jos joku osaa kertoa, miten miehen käytöksestä voi päätellä hänen haluamisensa, niin olemme sinulle ikuisesti kiitollisia.

Tai ehkä mies haluaisi elämän olevan kuin korttipeliä? Kun kädessä on kuningas ja jokeri; on vapaus valita juuri sitä mitä milloinkin haluaa tai tarvitsee…

Korttipeli

7 ajatusta artikkelista “Mitä mies haluaa?

 1. zz

  Miesten haluamista yleisellä tasolla lienee yhtä vaikea ratkoa kuin klassista kysymystä ’mitä nainen haluaa’. Sen kysymyksen parissa kai Freudkin hakkasi päätään seinään :). Yllä on ehdotettu suoraa kysymistä ja päättelyä käytöksestä — sen parempaa mullakaan ei ole ehdottaa, vaikken mies olekaan…

  Vastaa
 2. AaAaA

  Hyvä kysymys: ”Mitä mies haluaa?” – En voi vastata kuin omasta puolestani, mutta luulen aika monen miehen ajattelevan ainakin jollain tasolla samalla tavalla kanssani. Minusta mies haluaa jokseenkin samoja asioita kuin nainen (näin oletan). Muutamia asioita mainitakseni – ihminen jota voi ja uskaltaa rakastaa (lue: toimiva parisuhde), yhteiset hetket kaikkine iloineen ja suruineen, perhe (kaikkine lisukkeineen), läheisyys, seksi jne…. Näitä voisi tähän listata vaikka kuinka ja paljon.

  Täytynee todeta, että oli muuten oikeasti hyvä kysymys. Jäin miettimään tätä asiaa toviksi ja se on aina hyvän kysymyksen merkki, kun joutuu hetken aikaa käyttämään prosessoria.

  Olen nyt seurannut blogianne hetken – toivon vilpittömästi, että projektinne kantaa hedelmää ja saavutatte asettamanne tavoitteet hyvissä ajoin ennen kuin määräaika kuluu loppuun.

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Kiitos niin kommentista kuin kannustuksesta. Joskus vaan oikeasti tuntuu siltä, ettei oikeasti ollenkaan ymmärrä mitä vastakkainen sukupuoli etsii. Ehkäpä sekin selviää edes osittain tämän projektin myötä.

   Vastaa
   1. AaAaA

    Ei kysyvä tieltä eksy. Jos minulta kysyttäisiin asiaa (mitä minä etsin) vastaisin mielelläni – Olisin, ehkä jopa otettu siitä että asiaa otettiin esille. Näin arvailulle ei jää sijaa. Ja kun on oman näkemyksen kertonut niin luonnollisesti toinen yleensä avautuu myös omista näkemyksistä.

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     Ehkäpä sitä sitten ei kehtaa kysyä aina, jos vaikka toinen pitäisi hölmönä… Helpompaa olisi molemmilla, jos olisi tietoa asioista.

     Vastaa
 3. zzz

  Bloginne miespuolisena satunnaislukijana tohdin raapustaa ensimmäisen kommenttini tähän. En usko, että miehet ja naiset ovat loppujen lopuksi kovinkaan erilaisia, mitä parisuhteisiin tulee: useimmat toivovat ennen kaikkea rakastumista ja pitkää suhdetta. Ihan samalla tavalla ne (peli)miehetkin välillä huokaillevat ihastustensa perään ja toivovat osaavansa lukea näiden ajatuksia. Tulkitsisinkin epäröivän tai edestakaisin menevän käytöksen (sukupuolesta riippumatta) aika yksinkertaisesti: silloin toinen ei ole erityisen kiinnostunut, mutta koska parempaakaan ei juuri nyt tunnu olevan tarjolla, ei viitsi sulkea ovea kokonaan. Tunnistan tämän patternin yhtä lailla omasta aiemmasta käytöksestäni kuin suhteista, joissa olen itse ollut se ihastuneempi osapuoli. Sen katkaiseminen on kuitenkin aika yksinkertaista, ja vaatii – roolista riippuen – vain hieman itsekuria tai ihmistuntemusta.

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Kiitos kommentista! Ainakin minä toivon, että monikin mies etsii juuri pidempää suhdetta. Mietin kommenttiasi ”Ihan samalla tavalla ne (peli)miehetkin välillä huokaillevat ihastustensa perään ja toivovat osaavansa lukea näiden ajatuksia.” Ehkäpä kaiken avain onkin avoin keskustelu ja kysyminen. Jos vastapeluri ei osaa/halua vastata pitää ehkä tosiaan miettiä missä mennään…

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.