Vuoden ekat treffit

Luit oikein. Mä kävin lauantaina treffeillä, jotka oli vielä onnistuneet treffit. Ainakin mun mielestä. Nämä treffit olivat nyt ne lukija-treffit eli mies laittoi meiliä, kun oli lukenut tätä meidän blogia.

Ennen treffejä mietin paljonkin sitä, että onpa outoa mennä tapaamaan ihmistä, joka on saattanut lukea toista vuotta tarinoita mun elämästä. Juteltiinkin sitten asiasta ja mies oli siinä puolisen vuotta seuraillut meidän blogia. Fiilis oli silti tosi erilainen kuin se, että olisi mennyt vaikka nettitreffeille. Jotenkin ehkä tuntee kertoneensa toiselle paljon enemmän itsestään kuin oikeasti onkaan tehnyt.

Käytiin kahvilla ja Juteltiin kaikenlaista maan ja taivaan välillä, politiikasta urheiluun ja ihmissuhteista tulevaisuuden haaveisiin. Keskustelu oli helppoa ja luontevaa. Ja nyt mietin, että mitä kaikkea tänne kirjoittaa, kun vastapuoli varmastikin tätä lukee… Kaikin puolin fiksu mies, suurin piirtein ikäiseni, hyvä ammatti ja elämän perusasiat kunnossa. Kalenteri tuntuu tosin olevan tosi täynnä, kuten minullakin, joten tapaaminenkin venyi tosi kauas ensimmäisestä viestistä.

Luultavasti tavataan uudelleenkin, näin ainakin oli puhe. Kunhan jostain molempien kalenterien uumenista löytyy vapaata aikaa samasta kohtaa. Mulle jäi fiilis, että mies odottaa viestiä multa liittyen jatkoon, mutta enpä tiedä. Ei nämä mun aavistukset aina niin kohdilleen mene. Mutta kaiken kaikkiaan jäi positiivinen fiilis.

Kahville treffeillä

 

Yksi ajatus artikkelista “Vuoden ekat treffit

  1. Sofia

    Oo oikeat lukijareffit! Siistiä! Mullakin on useampi lukenut etukäteen mun blogia, kun mulla on ollut esim. tinderissä linkki sinne. Sinällään vähän riskialtista, koska täällähän on vain yksi näkökulma elämään. Toisaalta ihan kätevää, koska toinen tietää itsestä jo enemmän, että tuskin menee ihan metsään ainakaan hänen puoleltansa. Ja jos vielä päätyy lukemaan tämän, niin ehkä ottaa itse sittenkin yhteyttä? (vinkvink hänelle :D)

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.