Huh, mä ehdotin treffejä miehelle

Annan nyt itselleni kaikki pojot, bonukset ja kunniamerkit! Laitoin eilen viestiä tuolle miehelle, kuten lupasinkin. Vastausta en ole saanut, ainakaan vielä. Ylitin kuitenkin yhden kynnyksen, askel jota aiemmin en ole uskaltanut ottaa. Minä pyysin miestä ulos! Mitä seuraavaksi:

 1. Jos mies näyttää vihreää valoa, sekoan todennäköisesti onnesta.
 2. Jos mies näyttää keltaista valoa (eli empii), niin muutun varmaan hötkyilijäksi ja mietin vain koko ajan oliko viestissä jotain vikaa? Tai onko mies vaan niin kohtelias, ettei kehtaa suoraan antaa pakkeja?
 3. Jos mies näyttää punaista valoa. Nielen tappioni, mutta todellakaan en aio lausua seuraavia asioita ääneen.

”No, kaikesta oppii ja tämä varmaan kehittää minua ihmisenä”
”Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa”

Minä aion silloin todeta, että kyllä v****ttaa kuin pientä oravaa. Eikö koskaan voisi homma onnistua? Ja ennenkaikkea, miksi piti ryssiä, kun oli tilaisuus???

Joka tapauksessa odottelun aika lienee kuin vuoristoradan kyytiä. Toivottavasti päättyy nopeasti ja olipa mahtavaa -fiilikseen.

Olen aiemminkin miettinyt sitä miksi pakkien pelko on niin valtava? Se perustuu tämän hetken olotilaan. Tosin mulla se on ehkä nyt just potenssiin 6. Entä jos nolaan itseni täysin? Entä jos sitä ja entä jos tätä?

Päädyin onneksi ajattelemaan ”entä jos sittenkin?” ja painoin send -nappia.

Mainokset

20 ajatusta artikkelista “Huh, mä ehdotin treffejä miehelle

 1. ahmanhammas

  Pilvikki totesikin, että tuntee naisia jotka ovat päinvastaisia kuin hän itse on. Miehenä ei voi muuta kuin tehdä mahdollisimman tarkan deittiprofiilin ja toivoa sydän syrjällään että nainen ymmärtäisi, mitä ollaan etsimässä.

  Mutta vasta livenä huomaa tilanteen (että onkin yllättäen treffeillä Jyväskylän ylioipiston naistutkijan kanssa ts. kovan linjan änkyräfeministi) ja yritä siinä sitten keskustella sivistyneesti, olla fiksu, huomaavainen ja kohtelias (=samaa mieltä naisen kanssa ettei tulisi riiitaa).

  Juuri tämän takia olisi hyvä olla tuo treffitapakulttuuri, että selvittäisiin näistä treffeistä ilman henkisiä vaurioita ja/tai olisi jopa molemmilla mukavaa.

  Vastaa
  1. Isla

   No, huonoja treffejä osunee jokaisen kohdalle eikä niitä kannata ottaa turhan vakavasti. Elämässä sattuu ikäviä asioita, myös deittaillessa, eikä niitä pysty täysin ehkäisemään millään periaatteilla, säännöillä tai laeilla. Epäonnistumiset nyt vaan kuuluvat elämään.

   Vastaa
 2. Pilvikki

  Kaikki miehet keitä minä olen tuntenut ovat hyvin tunteellisia ja puhuvat tunteistaan suoraan ja ilmaisevat epävarmuutensa. Ja sellaisen miehen minä haluan. Tunnen myös naisia jotka ovat päinvastaisia. Musta on ikävää että miehille laitetaan se rooli että pitää olla itsevarma ja pitää ohjat käsissään. Sitten kun asiat ei sujukaan niin tulee kauhea huonommuuden tunne, kun ei olekaan sellainen mies, mitä luuli että naiset odottaa. Sitten he yrittävät entistä enemmän ja asiat menee vaan enemmän pieleen. Ja kun oikeesti mun mielestä kaikki ihmiset toivovat toisiltaan loppujen lopuksi avoimuutta ja rehellisyyttä eikä päälle liimattuja roolisuorituksia. Mutta toki joillekin ne muotit sopii, alfamiehet -ja naiset löytävät toisensa koska on yhteiset pelisäännöt. Hyvä niille. Mutta on myös toisenlaisia ihmisiä. Ja toivon ettei kukaan ota tosissaan sellaisia deittailuohjeita jotka perustuvat stereotypioihin, kuten että kaikki naiset muka aina olettaisi että mies maksaa tai tekee aloitteen. Jotkut naiset joo, mutta ei kaikki. Olisihan se tietysti helpompaa jos olisi sellaiset selkeät säännöt että kuka tekee mitä ja missä vaiheessa. Mutta vaikuttaa siltä että kulttuuri on muuttumassa ja ainakin minuun tasa-arvoihmisenä tekee vaikutuksen sellainen mies joka ei tarvitse valmiita sääntöjä osatakseen aloittaa tutustumisen vaan on vaan rohkeasti sellainen kuin on.

  Vastaa
  1. Isla

   Olen Pilvikin kanssa samaa mieltä. Kulttuuri muuttuu ja hyvä niin. Nyt on jo tilaa, ja toivottavasti tulevaisuudessa enemmänkin, sekä perinteisille että siitä muotista poikkeaville tavoille olla mies ja nainen.

   Perinteiseen muottiin helposti solahtavaa tämä ymmärrettävästi saattaa hämmentää ja ahdistaa, mutta varmasti monet tytöt ja pojat sekä miehet ja naiset ovat kärsineet enemmän, ja useissa kulttuureissa kärsivät edelleen siitä, kun eivät mitenkään koe yltävänsä niihin odotuksiin, joita ympäristö heille asettaa.

   Vastaa
 3. ahmanhammas

  Ja siis kun tuonkin artikkelin lukee tarkasti, niin tutkimuksen lopputulos on ollut itse asissa se että naiset ja miehet veistivät eri tavalla, mutta johtopäätös väännetään väkisin toiseksi.

  Eli em. tutkimuksenkin perusteella naiset ja miehet ovat erilaisia, sitä ei vain saa sanoa ääneen.

  Vastaa
 4. ahmanhammas

  Ja ongelmahan on siis tämä:

  http://www.uutistamo.fi/naiset-ja-miehet-ovat-samalta-planeetalta-viestinnallisestikin/

  Suomalaisiin yhteiskuntaan ja yliopistoihin on syntynyt em. tyyppinen femisnisti/lesbo-ideologinen oppisuuntaus, joka levittää tätä tarkoitushakuista propagandaa. Itse asiassa olen päässyt/joutunut treffeille Jyväskylän ylioipistossa naistutkimusta opiskelleen naisen kanssa.

  Hän oli hyvin älykäs ja ihan fiksukin nainen, tosin treffien lopputuloksen voinee arvata (=päädyimme yhteisymmärrykseen siitä että, meillä oli hieman tavoitteet parisuhteelle…)

  Vastaa
 5. ahmanhammas

  No, ongelma on tämä tasa-arvohömppä, jos toimimme kuten nti Isla ehdottaa (miehet ja naiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia), niin mikään ei toimi.

  Sen sijaan kun toimimme kuten hra Ahman ehdottaa (miehet ja naiset ovat erilaisia ja hyvä niin) niin silloin tämä sujuu helposti:

  a) Naisen kommunikaatio on hyvin erilaista kuin miehen kommunikaatio ja siinä painottuu sanojen sisällön sijasta elekieli, ilmeet, pukeutuminen yms. sanaton viestintä
  b) Jos ja kun mies tietää että nainen kommunikoi a) kohdan mukaisesti, näistä aloiteasioista tulee yhtääkkiä hyvin yksinkertaisia.

  Naisen luontainen kyky viesttittää esim. katseella, käsien asennolla ja esim. reagoimisella miehen katsekontakitiin tekee sen, että kokenut mies huomaa tuossa 3 sekunnissa onko nainen kiinnostunut vai ei. Tuo tietysti edellyttää, että nainen osaa/haluaa viestiä naisellisesti.

  Tuo toimii hyvin sujuvasti ja hienotunteisesti jos/kun mies osaa miehisen viestinnän ja nainen osaa naiselliisen viestinnän. Suomessa asiaa tiestysti vaikeuttaa nämä skandinaaviset ”femininistiänkyrät”, joista nyt ei kukaan tiedä miten ne viestii.

  Tuo toimii luontaiseti etelä-euroopan maissa, ja huomasin itse kuinka vaivatonta kommunikaatio oli tuon Italiassa asuneen suomalaisnaisen kanssa, joka oli siellä harjaantunut tuohon naiseen viestintään.

  Vastaa
 6. anu

  Aina tuputetaan kaikkialla että ”he is just not that into you” jos mies ei pyydä treffeille ja roiku perässä. Ihana siis lukea tuo Mikan kommentti, mistä käy ilmi että samalla kun odottaa mieheltä viestiä ja itse ajattelee lähettävänsä ja melkein lähettääkin sen ainakin kymmenen kertaa kunnes sydän tykyttäen luovuttaa, niin ehkäpä mies toimii juuri samalla tavalla samaan aikaan. Lopulta kumpikin jättää viestin lähettämättä ja kumpikin tahoillaan jää miettimään että ehkä se ei vaan ole kiinnostunut musta kun ei ota yhteyttä.
  Ja ehkäpä mieskin joutuu keräämään rohkeutta viestin lähettämiseen ja kädet täristen jää odottamaan naisen vastausta kännykkä kädessään?

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Mä olen aina ajatellut, että helppoa miehille. Varmaan siksi, että aiemmin se poikkeuksetta oli miehen homma… Silleen äiti joskus kertoi mullekin 😉

   Vastaa
   1. Isla

    Et kai oikeasti ole ajatellut, että on helpompaa miehille?!?
    Että jos jokin on perinteisesti ”miesten työ”, se on helpompaa miehille? Niinkuin ompeleminen, kutominen ja silittäminen on naisille?

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     Kyllä olen. Mutta se varmaan johtuu mun naistenmiehet -mausta. Emmaa on viety kuin pässiä narussa, sanoisin 😊 muhun on tehty vaikutus itsevarmuudella ja olen kai sen arvellut olevan kaikkien miesten ominaisuus… Näin sitä vanhakin oppii uutta!

     Vastaa
   2. Isla

    Okei, ihan järkeen käypää.
    Itselläni taas on aina ollut enemmän tai vähemmän poikia ja miehiä myös ystävinä, ja varmaankin sitä kautta olen oppinut ajattelemaan ettei sukupuoli itsessään anna meille juuri mitään ominaisuuksia tai taitoja valmiina. Vaan että pohjimmiltamme olemme hyvinkin samankaltaisia olentoja.

    Vastaa
   3. Mika

    Voihan se tietty joillekin olla helppoa, mut kyllä ainakin ite pyörittelen ja tuskailen ihan samojen asioiden kanssa. Mutta miehenähän sitä ei sovi paljastaa kun mikä mies se sellanen on joka tollasia miettii .. sehän voi olla vaikka joku tunteellinen nössö 🙂

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     Ehkäpä tuossa juuri on se salaisuus. Miehen epävarmuus onnistutaan kätkemään… On mennyt täysillä, ainakin minuun 🙂

     Vastaa
 7. Jöre

  Ajatelkaapa naisena sitä että 90% nuista treffikutsu riskeistä menee miesten harteille. Ja voin näin miehenäkin kertoa että ei ole helppoa…

  Vastaa
 8. Tepi

  Hyvä Emma ! Rohkeasti vaan !

  Ja vaikka se kieltäytyisikin, ei se silti ole idiootti, jostain syystä vain ei sovi, tällä kertaa. EIKÄ se ole sinun syysi. Muutama nainen on kieltäytynyt minun kutsuistani, mutta ei ne silti ole idiootteja vaan upeita naisia. Muutama kyllä suostuikin…

  Vastaa
  1. Isla

   Komppaan Tepiä.
   Hienoa, että uskalsit ottaa riskin. On hyvin epätodennäköistä, että nolaisit itsesi täysin. Vaikka mies ei lähtisikään kanssasi treffeille, on hän luultavasti kuitenkin hyvin otettu kutsustasi.
   Ja vaikka nolaisitkin joskus itsesi täydellisesti, mitä sitten? Ei siihenkään maailma kaadu.

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.