Mikä se jokin on?

Kuulin jokin aika sitten määritelmän tietynlaisesta ihmisestä ihan sattumalta. Aivoissani alkoi raksuttaa… Hei, tuohon on juuri se juttu mikä minut saa miehessä syttymään.

”Ihmisellä pitää olla älyä ja intohimoa asioihin. Se näkyy huikeana palona silmissä. Ja se palo kertoo siitä, että joku on kotona ja valot päällä.”Miehen elekieli

 

Lyhyesti ja ytimekkäästi. Kauan se kesti kuulla ja havaita. Mutta juuri noin se on. Siksi varmaan olenkin yksin. Tuota silmien paloa näkee äärettömän harvoin. Ehkäpä minulla on osittain samoja ajatuksia sinkkuudesta Sara Siepin kanssa. ”Sara ei aloita seurustelua vain sen takia, ettei tarvitsisi olla yksin. En oikein ymmärrä, että vaihdetaan koko ajan kumppania. – Erotaan ja taas erotaan. En välitä sellaisesta. – Tunteiden on iskettävä kunnolla tulta ennen kuin kaunotar tekee elämässään tilaa seurustelukumppanille. ”

 

12 ajatusta artikkelista “Mikä se jokin on?

  1. Emma Kirjoittaja

    Oli pakko palata tähän, kun törmäsin netissä tekstiin ”Ei voi onnistua, jos ei uskalla epäonnistua. Tähän tarvitaan rohkeutta ja intohimoa. En tiedä mitään niin kaunista kuin ihminen, jonka silmät loistavat omien unelmien ja tekemisen suhteen.” Vaikka teksti liittyikin urheiluun, tuo vika lause mielestäni tiivistää myös termin ”Se jokin”. Ainakin minun kohdallani. Kiitos ja aamen!

    Vastaa
  2. Jaska

    Tämä pätee kyllä naisillekin; musta pitemmän suhteen edellytys on, että toinen ajaa valot päällä. Tietty sitten toinen ajaa ledeillä ja toinen tykkää retrommasta hehkulampusta.

    Musta intohimon kohde voi vaihtuakin. Ei siis tarvitse olla yhtä ja samaa läpi elämän. Ennemmin suhtautuu intohimoisesti siihen mitä tekee päivisin.

    Ja elämänilo on tärkeä juttu. Se näkyy silmistä kauas ja heijastuu olemuksesta. Saa mut kävelemään toisen luokse ja kysymään: ”Kukas sä oot ja mitäs sulle kuuluu?” 🙂

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

      Puolin ja toisin. Ja kohde voi vaihtua tai niitä voi olla monia, olen samaa mieltä. Voi olla vaikka yhtä aikaa muutama.

      Jos työ on intohimo, sekin on hyvä, sillä siellä vietetään paljon aikaa. Mutta jokin juttu pitää olla, joka saa silmät loistamaan 🙂

      Vastaa
      1. Jaska

        Se voi kuule olla vaikka se kumppanikin joka saa ne silmät loistamaan ja johon suhtautuu intohimoisesti 🙂

        Vastaa
        1. Emma Kirjoittaja

          Voihan se ollakin. Mä itse yleensä ihastun miehiin, joiden näen silmien näen syttyvän jostain tietystä aiheesta. Viimeisimmällä ihastuksen kohteella on sekä musiikki että urheilu asioita, jotka saa miehen liekkeihin. Kiva kuunnella ja katsella 🙂

          Vastaa
          1. Jaska

            Siis sen miehen ”paasausta” jostain intohimon aiheestaan on kiva kuunnella ja katsella? Ymmärsinkös oikein? Ja ihan melkein aiheesta riippumatta, koska juttu on se intohimoinen mies?

            Mulla on muutamia aiheita jotka saa mut innostumaan… mutta oon jotenkin kyllä tulkinnut että aika monet niistä on sellaisia, ettei niistä kannata ihan minuuttikaupalla jauhaa. Jos haluaa, että kumppani pysyy jatkossakin kainalossa siis 🙂 Mutta ehkä onkin vaan ollut väärä kumppani kainalossa sitten.

            Vastaa
            1. Emma Kirjoittaja

              No joo. Tosin en ole tavannut esim. Hyttysten ruuansulatuksesta innostunutta miestä. Mua tosin kiinnostaa monet asiat joten se on varmasti luonnekysymys, kun on kiinnostunut kuuntelemaan.

            2. Jaska

              Jännä eka aiheassosiaatio sulla… mulla oli lähinnä mielessä erilaiset aiheet vaikka politiikan, urheilun ja talouden saralla 🙂 Historiasta ja kirjallisuudestakin on kiva jutella, mutta niissä tarviin ehkä toisen enemmän liidaamaan.

    2. Mies40

      Niin intohimo, josta sitten saa riidan ”taas toi sun harrastus on tärkeempi kuin mä”

      Vastaa
  3. Vappu-Tuuli

    Mä luulen, että tässä on myös syy, miksi näen punaista aina, kun joku sanoo, että ulkonäöllä on merkitystä! Se ei ole sittenkään se ulkonäkö, ts. tietyt geenit, vaan olemus ja karisma! Intohimo, ilo, aitous ja itsevarmuus ovat karismaa,

    Vastaa
  4. Toinen ikisinkku

    Juuri tämä! Kaikilla miehillä, joihin olen kunnolla ihastunut, on ollut vähintään yksi intohimon kohde, olkoon se kvanttifysiikka, taikatemput, runot tai psykologia, se on seksikästä. Itsellänikin on pari asiaa joihin suhtaudun suurella intohimolla. Kävin juuri treffeillä miehen kanssa, jolla ei ole mitään tällaista ja joka ei ymmärtänyt omien intohimojeni päälle. Enkä syttynyt.

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

      Ihanaa, että meitä on muitakin. Monesti olen miettinyt tätä asiaa ja nyt se selkeni. ”Minun” miehilläni suurin intohimo lienee ollut jokin urheilulaji, sitten on taidetta ja musiikkia. Mä niin haluan yhden tällaisen miehen elämääni 🙂

      Vastaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.