Tinderin käyttöohjeet

Blogiin on usein tultu hakusanalla Tinderin käyttöohjeet. Olemme sitä ihmetelleet. Mutta jos joku niitä kaipaa niin kirjoitetaan lyhyt ja ytimekäs kahden kohdan ohje.
1. Älä lataa sovellusta.
2. jos olet jo ladannut sovelluksen, poista se.

Lisäkohdat, jos et ymmärtänyt kohtia 1 ja 2:
3. Ja älä usko mitä siellä lukee
4. Kuvatkin voisivat olla osittain historiankirjoista
5. Sitten vielä miinusta aina vähintään 4 vuotta miehen iästä, ainakin jos mies yli 40v.
6. Kilometrit ovat mitä sattuu
7. Ja kun klikkaa nou tai jees niin yhtäkkiä tyypin kuva vaihtuu ja klikkaat iiihan väärin
8. V
iestit voi mennä ristiin väärille miehille. Varsinkin jos viestittelee parin miehen kanssa samaan aikaan
9. Tämä on julkkisvaimon urasta haaveilevan märkä päiväuni: sovelluksesta löytää ainakin 40v. Henry Saaren, Reino Nordinin ja pari jääkiekkoilijaa (Jokereista, jos nyt joukkueella on väliä) ja taikuria on kanssa 🙂

Viestiteltiin pari iltaa sitten aiheesta:

R: Sitten vois viel laittaa et jos osaat avata maitotölkin osaat käyttää Tinderiä. Jos haluat parisuhteen Tinderistä niin se on yhtä todennäköistä kuin lottovoitto

E: Lotostakin voittaa varmaan helpommin? Jos siis lottoaisi

R: Tinderistäkin voi voittaa jos tinderöi, mutta ei päävoittoa 🙂

E: ainakin sieltä saa paremmat naurut kuin lottokupongista

Lisävinkkejä otetaan vastaan. Stage is yours 🙂

11 ajatusta artikkelista “Tinderin käyttöohjeet

 1. Heidi

  Tinder on aika haastava paikka. Viestejä ja tapaamisehdotuksia lähetellään milloin kenellekin ja harvaa joka ehdottaa tapaamista tulee edes tavattua. Kierroksessa niin monta naista, että perjantait ja lauantait ei onnistu, treffejä ehdotetaan siirrettäväksi milloin milläkin syyllä. Miehistä ei mitään perustietoa ja chattailu on työläs tapa selvittää tarpeelliset asiat.
  Pisteenä iin päälle, elämäni huonoimmat treffit oli 2vk sitten tinder-miehen kanssa. Häivyin seitsemännen lasillisen jälkeen.
  Ylipäätään, täyspäistä treffiseuraa on yllättävän vaikea löytää. Nykyään näköjään myös on tapana olla tarjoamatta mitään, mikä on uutta.
  Mun kokemusten mukaan miehet valehtelevat ikänsä alaspäin. Niin miksi miinustetaan neljä vuotta??

  Vastaa
  1. Emma

   Heidi, pieni tarkennus. Joiko mies siis 7 lasillista vai te molemmat? Sama haaste täällä, täyspäinen treffiseura on nykyään kuin päävoitto lotossa.

   Eräs mies perusteli iän vähentämistä sillä, ettei nuorempia naisia muuten kiinnosta. Kuvittelisin, ettei niitä valehtelijatkaan kiinnosta??

   Vastaa
   1. Heidi

    Mulla oli menossa toka lasi (ja cokis) kun mies ajatteli siirtyä seitsemänteen alkoholijuomaan. Tämäkin piti näköjään nähdä, huh! Kysyi vielä tarjoilijalta että eihän olut ole 0,33l vaan niitä 0,5l. Jaiks.

    Vastaa
    1. Mies40

     No mut oliko edes kuvissa hyvännäköinen mies? Mitä säkin torttu valitat kun kuitenkin itse ne ukkosi valitset. ”miehet on kaikki sitä ja tätä”, ”ei löydy ketään täyspäistä”, diipadaapa.

     Jos ette tekisi päätöksiä alapäällänne niin vois jotain tosta teidän hommasta tullakin. Tai ehkä sä olit vaan niin tylsää seuraa tai ruma, ettei se selvin päin kestänyt.

     Vastaa
 2. Mirkku

  Heh, kuka kumma kyselee toisen seksikumppanien määrästä Tinderissä?!?

  Vastaa
  1. Emma

   Heheh, saattaisi tosin olla ihan hyvä idea, jos kerran tässäkin on nykyään jokin ”molemmilla sama määrä” -sääntö. (Viitaten parin viikon aikana tulleisiin kommentteihin) Voisi sitten suoraan vastata noille miehille, että ”lähdepä käymään mies hyvä kylillä ja palaa asiaan kun tuo 7 naisen panovaje on hoidettu” 😉

   Vastaa
   1. Mies40

    Miehillä toi 7 vaje on pikkasen haastavampi juttu, ainakin jos ei ole ulkonäköä.

    Vastaa
 3. Mies40

  Vähän katkeran kuuloista. Kyllä miehen näkökulmasta Tinder toimii paremmin kuin muut treffipalvelut. Ei tarvitse ainakaan kärsiä ”aloitusviestin pitää olla just mulle kirjoitettu, erottuva ja persoonallinen tai turha odottaa vastausta” tyyppisestä sonnasta. Miehet valehtelee ikänsä, naiset seksikumppanien määrän, eli tasoissa.

  Vastaa
  1. Emma

   Tuo nyt oli hiukan pilke silmäkulmassa kirjoitettu 😉 mutta hienoa kuulla, jos mies löytää elämänkumppanin Tinderistä. Meillä on vaan ollut huomattavasti huonompi tuuri…

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.