Happy Pancake -katsaus

Aina on pakko testata, kun kuulee, että jokin on jollain toiminut. Eli ei kun kirjautumaan Happy Pancake -sivustolle. Kaverin kaveri kun oli tavannut ihan täydellisen miehen siellä.

Sivuhuomautus: informaatiokatko, kaverin kaveri olikin löytänyt miehen Facebookista. Ei HP:sta.

Oh damn, mutta sisällä ollaan. Ja hetken ajattelin pysyä. Mikä onkaan saldo? Tämä siis oli se paikka, josta kehuttiin löytyvän fiksuja ja koulutettuja suomalaisia miehiä. Laitoin toivekumppanin ominaisuuksiksi iän, asuinläänin, pituuden ja suhdestatuksen vapaa.

 1. Sivustolla on miehiä. Olen saanut noin 50 viestiä. Ja toistakymmentä flirttiä. Ja monen monta treffipyyntöä, lähes kaikki ensimmäisissä viesteissä.
 2. Ovatko he koulutettuja? Vaikea sanoa, miehet eivät vaivaudu täyttämään tietoja itsestään. ”Ei valittu” kertoo kyllä riittävästi… Kai?
 3. Kaikki voi lähettää viestejä kaikille – ou jee! Vähän kuin olisi bingossa. Minun ruudukkoni ei täsmää voittonumeroihin. Ei vaaka- eikä pystyrivissä.
 4. Oi Google translator – suokaa mulle nyt jo armoa. ”How are u kaunotar?” Ja näitä tuli monta, harmi etten etsi kielikurssia vaan miestä.
 5. ”En ole lihapulla” – seuraa kasvissyöjille?
 6. ”Harrastan Hare Krishna -bileitä” – seuraa lahkolaisille?
 7. Puumana ois vientiä. Viestejä jopa 23-vuotiailta.

Ehkä mun kuvat ja teksti kovasti viehättää persoonallisia ihmisiä? Taitaa nyt tämä loppukiri tulla olemaan täysi pannukakku. Oma prinssini, MISSÄ SÄ OLET?

image

Mainokset

27 ajatusta artikkelista “Happy Pancake -katsaus

 1. loppukiri

  Reblogged this on Loppukiri and commented:

  Nyt alan oivaltaa miksi Happy Pancake ei toiminut minulle. Se on mitä ilmeisimmin profiloitu toisen kierroksen osallistujille. Haussa siis eronneet, jo perheelliset yksilöt. Tiivistetysti:

  Ihanteellinen deittikumppani olisi sivuston kävijöiden keskuudessa 36-vuotias, kahden lapsen äiti. Tiivistettynä eniten etsitty naispuolinen kumppani olisi ”Lumikki Mikkelistä”, sivusto kertoo.

  Seuraavat seikat olivat keskimääräistä kiinnostavammassa profiilissa:

  Hiukset: Tummat

  Silmät: Vihertävät

  Vartalo: Normaali

  Siviilisääty: Eronnut

  Lapsia: Kyllä, kaksi

  Lemmikki: Kissa

  Harrastukset: Pyöräily, soittaminen ja laulaminen, luonto ja retkeily, voimistelu, eläimet, seurapelit

  Mitä muuta paljastui? Ja miten asiat ovat E-Kontaktissa, siitä lisää http://www.iltalehti.fi/pinnalla/201701112200052216_iq.shtml

  Vastaa
 2. Nettideittailu (@nettideittailu)

  HappyPancakessa on tosiaan se huono puoli, että siellä ei voi määritellä ollenkaan keneltä haluaa ottaa vastaan viestejä. Muut mainitsemasi huonot puolet taitavat vaivata aika monia ilmaisia deittisivustoja. HappyPancake on kuitenkin tällä hetkellä kolmanneksi suurin deittisivusto Suomessa, joten ainakin siinä mielessä luulisi seuraa löytyvän. Moni sieltä tuntuu seuraa löytävänkin. Toki joillekin tuntuu myös olevan aika hakuammuntaa, niin kuin monilla muillakin treffipalstoilla. Ilmaisuutta arvostavalle HappyPancake lienee kuitenkin ihan hyvä vaihtoehto. Tässä vielä hieman lisää ajatuksia Pannarista: http://www.nettideittailu.com/happypancake-arvostelu/

  Vastaa
 3. ihan pannukakku

  Kokeiltu on ja tulos oli se että ne kaksi joiden kanssa erehdyin kirjoittamaan..jopa deiteille osottautuikin täysiksu pelimiehiksi..koska en mikään udiootti ole hieman tutkin asiaa niin näillä tyypeillä oli siellä monia profiilejä mustä sitten pyörittelivät naukkosia..ovat muuten siellä vieläkin pyörimässä että voi naisraukkoja jos näiden ansaan joutuvat…samat naamat päivästä toiseen..eipä ole hääppönen sivusto..en voi suositella kenellekkään

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Samaa mieltä, lopetin kun ainoa fiksun oloinen mies paljastui naimisissa olevaksi. Hänen mielestään oli ok etsiä netistä seuraa, koska avioliitto oli kylmä. Ja sanojensa mukaan hän olisi valmis vakavampaankin kuin kaveruuteen (joopa joo näitä sanavalintoja), jos oikea nainen osuisi kohdalle.

   Olen luovuttanut netin suhteen. Ja näköjään muutenkin. En vaan jaksa enää pettyä.

   Vastaa
 4. Neiti X

  Rekisteröidyin Happy Pancakeen puolitoista kuukautta sitten ja ensivaikutelma oli oikein hyvä – paljon ihan mukavanoloisia ja kivannäköisiä miehiä tarjolla. Kokemuksesta teki karvaan kuitenkin se, että jouduin välittömästi huijarin ansaan. Tyyppi ei ollutkaan nuori sinkkumies, kuten ilmoitti olevansa, vaan keski-ikäinen perheenisä. Tämä valkeni minulle vasta kuukauden kirjoittelemisen jälkeen, kun aloin tutkia taustoja. Varoituksen sanana muille: tapaamishaluttomuutta lukuunottamatta mitään varsinaisia hälytysmerkkejä ei ollut ilmassa! Mutta vastaavia tapauksia riittää varmasti jokaisella deittipalstalla, ja sinänsä pannari on minusta oikein toimiva foorumi.

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Kiitos kommentista! Onpas muuten jännä juttu, minä suljin koko palstan kun törmäsin myös keski-ikäiseen huijaavaan mieheen. Hän oli avoimesti etsimässä seuraa, mutta kun kysyin suoraan onko vapaa vai varattu (aloin vaiston varassa epäillä) niin vastaus kuului: ”Jos tulee jotain mielenkiintoista vastaan niin olen valmis etenemään. Olen tavallaan sinkku, vaimo on kylmä eikä meillä ole seksiä.”

   Minä en siis päätynyt yksillekään treffeille tuota kautta.

   Vastaa
   1. Neiti X

    Minulle on tullut Hp:n kautta myös useampia seksitarjouksia. Onko muilla foorumeilla tällaista ongelmaa? Edellisestä nettideittailukierroksestani on yli kymmenen vuotta, enkä muista että silloin olisin saanut yhtään suoraa ehdotusta.

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     On kyllä muillakin foorumeilla. Ainakin Tinderissä itse sain monta ehdotusta pelkästä seksistä. Se ei tunnu kivalta, varsinkin kun tekstissä on kertonut etsivänsä tositarkoituksella miestä. HP:ssa jäi se mielikuva, että miehet ei lue ollenkaan tekstejä, lähettävät viestiä vain kuvan perusteella. Sain pari kolme yhteydenottoa siellä parikymppisiltä miehiltä,jotka etsivät ”kokeneempaa” naista seksisuhteeseen tai jopa opettajan rooliin. No, tässäpä ne syyt kai tulikin miksi en enää jaksa nettideittailua ollenkaan…

     Vastaa
     1. Neiti X

      Kiitos tiedosta! Taitaa olla parempi unohtaa nettideittailu ja lähteä vaihteeksi yöelämään…

      Vastaa
 5. Heidi

  Ehkä tota hyppy pancakea kokeilen seuraavaksi. Tuorein tapailu meni puihin (mies 10 treffien jälkeen muuttui tyhjäksi, ja lopetti vastaamisen, joo…) joten viikonloppuna naputtelen uuden profiilin ja eikun menoksi. 😀
  Mun kaverit ja minä ei tosiaan olla missejä mutta pahemmankin näköisiä naisia on että kumma että nettimenestyskin näin surkeeta. Ehkä sitä Aleksiakin vois kävellä ees taas mutta kun lauma entisiä ja niiden kavereita käy Aleksin elixialla niin jotenkin en siellä rohkene alkaa metsästää. 🙂

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Voi blääh! Minua kyllä aina jaksaa yllättää se kuinka huonosti/laiskasti miehet kirjoittavat. Tarkoitan siis sitä, että viestit ovat täynnä kirjoitusvirheitä, pilkkuja ja pisteitä ei tunneta ja mitään logiikkaa sisällöstä ei tahdo löytyä. Onko mahdotonta käyttää isoja kirjaimia?? Taitaa olla niin, että menestys on nykyään heikkoa kaikilla, ulkonäköön katsomatta. Harmi, monta hyvää miestä ja naista jäävät löytämättä toisensa 🙂

   Vastaa
   1. Jaska

    Aika moni nainen kirjoittelee muuten samalla lailla. Varmaan luonnekysymys, mutta ainakin mun kiinnostuksen tiputtaa saman tien :/

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     Sama täällä. Vaikka ehkä ei pitäis tuomitakaan heti eikä tuota piirrettä voi tietää, jos tapaa livenä. Mutta kertoohan se toki jotain jostain… Vieläkö oot blogin kautta käynyt treffeillä?

     Vastaa
     1. Jaska

      Voishan sitä teettää jonkun kirjoitustestin kahvikupin ääressä? Ei ois hulluin juttu mitä on tullut vastaan 🙂

      Oiskohan yhdet reffit ollut blogin kautta edellisen tilannepäivityksen jälkeen… vissiin tusinan verran tuli yhteensä yhteydenottoja, josta noin puolen kanssa tavattiin livenä.

      Vastaa
      1. Emma Kirjoittaja

       Ensi kerralla sitten kynä ja paperi messiin treffeille.
       Sulla on kuitenkin sitten enemmän ollut vientiä blogin kautta kuin mulla ja Raisalla yhteensä 😉 Tasan ei käy onnenlahjat…

      2. Jaska

       Onneks sulla oli täydellinen kirin loppu, niin se tasaa puntteja 😉 Ja kiitos toki tästä ideasta & mahdollisuudesta 🙂

      3. Emma Kirjoittaja

       Miten sen nyt ottaakaan 😀 täydellinen ois ollut mies ja pysyvä suhde. Paluu lähtöruutuun ja siellä kai pysytäänkin tällä menolla…

 6. Emma Kirjoittaja

  Auttakaa, pliis! onko joku teistä lukijoista testannut tätä kyseistä sivustoa? Olen ihan hämmennyksissä ja viittä vaille poistamassa profiilia, sillä tuntuu että ainakin tällä hetkellä ei juuri normaalia miestä tuonne ole eksynyt… Onko teillä muilla vastaavia kokemuksia vai olenko minä vaan nykyajan kylähullujen suosikkityttö?

  Vastaa
  1. Jaska

   Kovin on nyt mainostettu Happypancakea, niin menin minäkin kokeilemaan. En oikeastaan ihmettele sun kokemuksia Emma jos saat paljon viestejä miehiltä, koska naisia tuolla taitaa olla tosi pieni vähemmistö. Tai ainakin mun hakukriteerit ikä (10v haarukka), pituus, koulutus, etelä-suomi ja valokuvalla tuotti vaan tusinan verran löytöjä. Niistäkin puolet kirjautunut viimeksi kesäkuussa. Muutenkin sivusto tökkii pahasti kaikkine mainoksineen ja on musta aika sekavakin.

   Tinderinkin asensin puhelimeen. Mutta eipä sekään ole herkkua. Valtaosassa profiileista ei ole yhtään tekstiä ja kuvistakin pitää jollain logiikalla yrittää päätellä mätsättävää ladya, kun monet kuvat on kaverikuvia tai sitten niin kaukokuvia ettei niistä ota selvää. Ja eniten mätsejä tulee sellaisilta joille en varmasti ole antanut sydäntä. Jännä softa.

   Vastaa
   1. Emma Kirjoittaja

    Tässäpä vastaus kysymykseeni siis 🙂 Uskon tuon, sillä viestejä tulee koko ajan ja oikeastaan vain niistä ikäluokista, joita en etsi. Naisten puute on siis se ongelma… Mä oon niin kanana tunkiolla 😉

    Vastaa
    1. Timo

     Täyttä paskaa miehille kaikki deittipalvelut….naiset saavat kymmeniä viestejä, joista on sitten helppo valita parhaat päältä. Miesten puolestaan on lähetettävä kymmeniä viestejä, että saavat edes yhden vastauksen. Ja tasosta: jos Aleksanterinkadulla tulee vastaan 100 kivannäköistä mimmiä tunnin aikana, mutta deittipalstalla niitä on 1-3 parissa kuukaudessa.

     Vastaa
     1. Emma Kirjoittaja

      Olen pitkälti samalla linjalla. Miehet tuntuvat netissä ns. ampuvan haulikolla ja jokaiselle aavistuksen kiinnostavalle naiselle lähtee viesti. Usein vielä monistettu viesti kaikille naisille. Onko siellä Aleksilla paljon myös vapaita miehiä? Voisin seuraavaksi toiveikkaana lähteä sinne…

      Vastaa
    2. Tero

     Mitähän ikäluokkaa mahdat olla katsastelemassa? Toki se selväisi useamman postauksen lukemalla, eli taisin rajata itseni ulos heti 🙂 Olen itsekin 40-vuotias sinkku ja täysin kyllästynyt deittisivustoihin. Nytkin esimerkiksi Suomi24 muutti treffisivustoaan niin, että lähes kaikki toiminnot ovat maksullisia, eikä sen käyttö ole tähänkään asti kannattanut edes ilmaisena..

     Herkemmät naisimmeiset – ne ihanimmat – ilmeisesti kavahtavat heti alkuunsa kaikilla sivustoilla viestitulvaa, joka sisältää kuulemma pääosin silkkaa törkyä ja suoraa ehdottelua (jotka toki ovat ainakin osin aivan sama asia.) Uskoisin reaalimaailmassa natsaavan paremmin, jos joku uusi kasvo ilmaantuisi joukkoon (kavereitani en minäkään harrasta.)

     Mutta lykkyä pyttyyn, ehkä se mies tosiaan putoaa taivaalta, pidä katse kaupungilla liikkuessasi yläilmoissa!

     Vastaa
     1. Emma Kirjoittaja

      Tuo on jo hiukan iäkäs postaus, mutta yleensä mulla haarukka ollut noin 35-43 vuotta. Törkyä on tullut paljon mullekin ja netissä en ole enää jaksanut pyöriä ollenkaan… Tuloksena olen yhä sinkku. Nyt lomalla Lapissa, jospa täällä ois uusia ihmisiä 😊 Jään odottamaan taivaasta tippuvaa miestä, saisi tippua vaikka heti 😃

      Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.