Helluntai meni – heila puuttuu?

Blogivuosien saatossa monesti mietimme Raisan ja muutaman muunkin sinkkukaverin kanssa sitä, miksei Suomessa ole matchmaking -palvelua. Jenkeissä näitä on vaikka kuinka monta, omansa jokaiselle genrelle jopa. Jos nyt jäät miettimään asiaa, niin esimerkkinä voin mainita Rikkaiden Deittipalvelun, joka on ainakin aiemmin näkynyt suomalaisillakin tv-kanavilla.

Olitpa miljonääri tai jotain muuta, niin nyt näyttää olevan tarjolla myös pääkaupunkiseudulla Suomessa ihka oikea matchmaking -firma eli Heila Matchmaking. Löysin tämän eräästä luottolähteestäni. Koska ei ollut aprillipäivä, klikkailin sivuille ja tutkailin asiaa lisää. Vaikuttaa ihan oikeasti lupaavalta. Joskus kannattaa siis työpäivän kesken hetki vetää henkeä ja keskittyä iltapäivälehtien tutkailuun. Tiedä mitä sitä löytää.

Olisikohan jopa niin, että minäkin jumiutunut vanhapiika saisin itsestäni tuon verran irti. Hei, 240 euroa on aika peanuts, jos sillä saisi elämänsä prinssin. Tai edes hyvät treffit. Iso ehkä tälle.

Veikkaan tosin tarjolla olevan 638 fiksua, kaunista ja liikunnallista naista yhtä miestä kohden. Vink, vink, heitänkin siis haasteen kaikille sinkkumiehille ja niitä tunteville. Olkaa nyt kilttejä ja pelastakaa meidät yhä etsivät sinkkunaiset, saatatte tehdä elämänne parhaan teon. Täällä jos jossain ollaan tosissaan (ainakin luulen niin) eikä etsitä pikatoimituksella irtoseksiä käymättä baarissa. Lainaus on miespuolisen ystäväni kuvaus. Hän haaveilee siitä, että Tinder olisi ollut olemassa hänen sinkkuaikoinaan…
Heila Matchmaking, jos vaikka onnistais

Ja bonusvinkki, jos se telkkari on sulle THE vaihtoehto niin Bachelor tulee taas ja haku on päällä!

 

 

Mainokset

8 thoughts on “Helluntai meni – heila puuttuu?

 1. Raisa

  Testi tehty, ei mennyt 30 minuuttia. Tulos mitä olen ja mitä haluan on noin 99% oikein eli tiesin nämät aiemminkin := )
  Sinulle on hyvin tärkeää pitää säännöllisesti yhteyttä kumppanisi kanssa ja jakaa arkipäiväisiä asioita hänen kanssaan. Toivot, että aikataulut ja menot suunnitellaan yhdessä. Pidät tärkeänä sitä, että olette kumppanisi kanssa kartalla toistenne arjesta. Tiivis yhteydenpito ja asioiden jakaminen voivat pitää parisuhteessa yllä läheisyyden kokemusta. On kuitenkin tärkeää pitää huoli myös siitä, että molemmilla on omia harrastuksia, ystäviä tai kiinnostuksen kohteita. Sinulle sopisi kumppani, joka arvostaa samantyyppistä arjen jakamista. Haastavaa sen sijaan voisi olla jos toinen kaipaisikin paljon omaa tilaa ja erillisyyttä.

  Et koe useinkaan tarvetta hakea muiden hyväksyntää tai miellyttää muita ihmissuhteissasi. Pyrit ilmaisemaan mielipiteesi ja kertomaan suoraan mitä haluat. Parisuhteessa onkin hyvä osata olla jämäkkä ja tarvittaessa puolustaa omia toiveitaan. Vaikuttaa siltä, että kykenet kuitenkin ottamaan myös toisen toiveet huomioon, mikä on tärkeää, ettei toinen koe tulevansa toiveineen ja mielipiteineen jyrätyksi. Ehkä tähän kannattaa kuitenkin kiinnittää varmuuden vuoksi vielä huomiota. Sinulle sopisi todennäköisesti kumppani, joka on myöskin suhteellisen jämäkkä, mutta kuitenkin riittävän joustava, jotta ette joutuisi liian usein törmäyskurssille.

  Sinulla on jonkin verran taipumusta kokea olosi epävarmaksi parisuhteessa. Saatat välillä epäillä kumppanisi tunteita ja pelätä hylätyksi tulemista. Pyrkiessäsi pitämään kumppanin lähelläsi, saatat hetkittäin ajautua käyttäytymismalleihin, joista onkin pidemmällä tähtäimellä haittaa. Joillain ihmisillä tällaisia käyttäytymismalleja voivat olla esim. liialliset miellyttämispyrkimykset, jatkuva vaatimusten asettaminen tai toiseen takertuminen, ja jopa yllättävät vihanpurkaukset. Saatat välillä uppoutua liiaksikin analysoimaan omia ja kumppanisi tunteita. Todennäköisesti viihdyt paremmin suhteessa kuin sinkkuna. Parisuhteessa nautit läheisyydestä. Sinulle sopisi kumppani, jolla on kykyä asettua läheiseen parisuhteeseen sekä rohkeutta näyttää ja puhua tunteistaan.
  Nyt vielä pitää pohtia laittaako kuva ja lähteäkö mukaan 🙂

  Vastaa
 2. ykskakkonen

  Vaikea uskoa että suhde olisi tuollainen, yleensä nettitreffeillä on miesenemmistö.

  Tietysti jos haussa oleva mies on pitkä, älykäs, komea, sosiaalinen, koulutettu ja hyvässä duunissa…sitten on eri tilanne. Kuvaukseen sopii miehistä alle 1% ja 35+ sinkuista alle 0,1%. Näille miehille fiksuja, kauniita ja liikunnallisia alle kolmekymppisiä naisia kyllä riittää 😉

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Enpä tiedä. Ainakin noihin tv-sarjoihin ja muihin tämän kaltaisiin juttuihin, joissa etsitään puolisoa on kuulemma aina ollut reipas enemmistö naisia.

   Yksi juttu kyllä kiinnostaa. Miksi oletusarvoisesti kaikki +35v. miehet haluaisivat reilusti nuoremman naisen? Omalla kohdallani kaikki miehet ovat viimeisen kolmen vuoden aikana olleet itseäni nuorempia ja kellään heistä ei ole ollut mitään ongelmaa asian kanssa. Kunhan siis mietin…

   Vastaa
  2. Tuulia

   Voin kyllä kuvitella että nettitreffeillä yleensä on miesenemmistö.

   Mutta palveluissa joissa ollaan tosissaan etsimässä elämänkumppania (eli ne irtoseksin perään kuolaavat puuttuvat), ovatkin miehet vähemmistö. Ensitreffit alttarilla -ohjelman tekijät harmittelivat mieshakijoiden puutetta. Ja voin ihan hyvin kuvitella että tää Emman mainitsema 240e maksava palvelu jossa ollaan etsimässä ilmeisen tosissaan kumppania, saattaa houkutella naisenemmistön.

   Vastaa
   1. Emma Kirjoittaja

    Tuossa se taikasana taisi ollakin eli irtoseksi. Tosi usein kuulee miesten etsivän vain sitä netistä. Jenkeissä kuulemma Tinder on seksiä varten ja Bumble (jossa vain nainen voi tehdä aloitteen) parisuhdetta etsiville. Aloitin täyttämään tuota Heila-lomaketta, mutta vielä en ole ehtinyt loppuun asti…

    Vastaa
 3. Jaska

  Vaikutti minustakin kiinnostavalta ja täytin profiilin ehdokaskantaan. Jos tuolla 638:1 suhteella olisi neitoja tarjolla niin tämähän olisi oikein mainiota ja puhelin alkaisi varmaan pian pirisemään 😉

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s