Jaskan treffi-ilmoitus

Tässä se nyt on, Loppukirin ihka ensimmäinen deitti-ilmoitus, mies etsii naista

Fiksu, koulutettu ja urheilullinen. Luotettava aikuinen mies, jolla silti pilkettä silmäkulmassa. Uskaltaa unelmoida eikä halua menettää uteliaisuutta luonteenpiirteenä. Tykkää jutella melkein mistä vaan ja pitää älyllistä kohtaamista sekä yhteisiä arvoja tärkeänä.

Iältään reilu kolmikymppinen, mutta näyttänee ikäistään nuoremmalta koska viihtyy kuntosalilla ja on olemukseltaan suht timmi. Välillä kantaa pyykkilautaakin mukanaan. Tykkää kokeilla eri lajeja ja viime aikoina harrastanut mm. Astangaa.

Reissannut ympäri maailmaa, joskin moni paikka vielä näkemättä. Haluaa välillä myös rauhoittua joten viihtyy hyvin myös kotona tai vaikka lähipuistossa. Haluaisi tehdä sun kanssa melkein mitä vaan, esim. kokeilla parijoogaa tai lähteä subbailemaan Helsingin edustalle ja sen takia tykkäisi jos sä oisit ainakin vähän urheilullinen.

Työelämässä aika määrätietoinen ja kunnianhimoinen sekä tottunut käyttämään kravatteja. Ei kuitenkaan halua viettää kaikkea aikaansa toimistossa. Syksyllä valmistuu tuplamaisteriksi ja pippaloihin avecin paikka vapaana. Tällä hetkellä siirtymässä lomalaitumille, joten ois hyvää aikaa tutustua suhun sitä ennen.

Jos sulla on silmissä elämäniloa ja kiinnostuit miehestä nimimerkin takana niin kerro itsestäsi osoitteeseen jaskalle.postia@gmail.com

Laitetaanpa vielä lyhyt referenssi loppuun

Pic frame

39 ajatusta artikkelista “Jaskan treffi-ilmoitus

  1. Jaska

   Sinkkunaiset taitaa olla karanneet blogin loppumisen myötä muille vesille…

   Vastaa
   1. Emma Kirjoittaja

    Sitten vaan Jaska kanootin ostoon ja melot naiset kiinni. Vielä ehtii 🙂

    Vastaa
    1. Jaska

     Jaa, ennen kuin vedet jäätyy? 😉 Isoimman kalanhan saa kiinni vain poukamassa odottamalla… Mites ladyt itse, onko blogitauon aikana tullut edistystä?

     Vastaa
     1. Emma Kirjoittaja

      Kyllä. Odoteltuhan tässä ollaan jo vuosikausia, oiskohan meidän sijainti väärässä poukamassa? Ihan huikeaa ilotulitustahan tosin meillä on blogin jälkeen ollut… Raisa tais jutella jonkun kanssa. Ja mä kuulin huhuja (paikkaansa pitämättömiä), että mulla ois suhde yhteen mieheen 😉

      Vastaa
      1. Jaska

       Tää on ollut ihan hyvä poukama, lokakuussa tänne eksyi blogin kautta vielä yks kiva tyttö jonka kanssa käytiin treffeillä. Mut katiska on edelleen vesillä et vielä kalakausi jatkuu.

       Emma: Toihan on melko hyvä juttu.. kai kävit juttelemassa sille miehelle, jos kerran teille ois suhde? Siinähän ois hauska aloitusrepliikki.

 1. Heidi

  Musta kannattaisi mainita että on allerginen. Muistan että kissat ainakin oli ongelma?
  Mielikuva vähän että vain laatunaiset saa lähestyä. Ei sillä, mä olisin ilman allergiaa jo kokeillut. Mulle koulutus ei ole mikään juttu, tavallaan. Ehkä jä vähän auki mitä toivot mutta en minälkään osaa miehestä kertoa kriteereitä, mies jonka kanssa viihdyn. Kiitos :),mutta vaikeeta tuntuu olevan. Jepjep..

  Vastaa
  1. Jaska

   Tietty vain laatunaiset saa lähestyä! Ei kai sullekaan kelpaa kuka tahansa? Mut kuka sitten on laadukas ja kuka laaduton? Esim. ulkonäkö on vain yks osa kokonaisuutta, ja senkin suhteen mun maku taitaa olla valtavirrasta poikkeava.

   Kissat on tosiaan ongelma, ja ilman niitä mäkin oisin jo pyytänyt sut treffeille. Lähde silti kahville, ois hauska saada kasvot nimimerkille. Ja voihan olla että vaikka sun kissat ei oiskaan allergisoivia? 😉 Laita mulle mailia jos haluut tarttua tilaisuuteen.

   Vastaa
 2. Fenix Minussa

  Hyvä Jaska!

  Jos olisit kymmenen, tai edes viisi vuotta vanhempi, seisoisin jo ovesi takana odottamassa, mitä vastaisit viestiini. Erittäin houkutteleva, puoleensavetävä ja kutinaa herättävä treffi-ilmoitus… Mihin katoavat kaikki itsevarmat, kunnianhimoiset ja tahtovat miehet täytettyään 40 vuotta ja erottuaan ensimmäisestä liitosta? Missä ovat rohkeat, uskaliaat herrasmiehet, jotka eivät odota tasa-arvon aikana ensimmäistä yhteydenottoa naiselta? Missä ovat ne miehet, jotka ottavat riskin, heittäytyvät fiiliksen vietäväksi ja antavat palaa?

  Toivotan vilpittömästi onnea matkaasi. Kun oikean löydät, se varmasti on myös se oikea. Ihanaa, että annat myös monelle mahdollisuuden olla se oikea! 😘

  Vastaa
  1. Jaska

   Kiva viesti, josta tulee hyvälle tuulelle 🙂 Kiitti! Harmi jos koet ikäeron olevan liian suuri. Toisaalta pari (naispuolista) ystävää on suositellut mulle että mun kannattais kokeilla mua vanhempien naisten tapailua… 😉

   Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     Tuossa muuten luki ”mua vanhempien”. Kantsii avartaa maailmaa, mä oon deittaillut 8 vuottakin nuorempaa miestä. Ja pari viimeistä ollut 5 vuotta nuorempia. Kerran täällä vaan eletään 😉

     Vastaa
 3. Zz

  Ihan hyvä ilmoitus. Ehkä muutaman sanan olisin urheilullisuuden lisäksi kaivannut siitä, millaista naista/suhdetta etsit, vaikka sitten (elämän)tavoitteiden tai luonteenpiirteiden osalta. Tyyliin pysyvää parisuhdetta pippurisen mutta tasapainoisen naisen kanssa. Nyt näitä on mainittu tuossa kommenttiboksissa, mutta ehkä ne voisi editoida tuohon alkuperäistekstiin, jos jaksaa? Pituuden ja iän olisi voinut pistää suoraan numeroina. Nykypäivänä nelikymppisetkin voivat olla sangen hyvin säilyneitä kaikin tavoin, ja toisaalta aika monelle naisista pituus, ainakin sillä tasolla, liikutaanko 170, 180 vai 190 sentin tuntumassa, on tärkeää.

  Kolmannen persoonan valinta ehkä vähän etäännyttää, voisi olla henkilökohtaisemman tuntuista kirjoittaa hengessä ”olen, etsin, teen”. Mutta tyylilajikysymys, toisaalta. Muutenkin tässä mennään aika asialinjalla verrattuna esim. siihen, millaista hauskaa autotekstiä esimerkiksi tuossa alla kirjoittelet. Tyylivalintakysymys sekin. Mä antaisin sun hauskan huumorin, jossa Emmakin tossa kehuu hieman sarkastiseksi, tulla enemmän esiin.

  Musta tuplamaisterin maininta kertoo halusta kehittää itseään aikuisenakin. Ei negatiivinen asia.

  Ja niin, pisteet ilmoituksen kirjoittamisesta! Rohkeaa ja reipasta.

  Vastaa
  1. Jaska

   Kiitti ZZ 🙂 Ajattelin että jos kirjoittelen itsestäni toinen voisi tunnistaa mun jutuista oman peilikuvansa ja sen pohjalta ottaa yhteyttä. En kuitenkaan osaa ennakkoon sanoa kuka ois mulle paras, joten en halunnut rajata pelkästään noin suppeasti. Elämä voi yllättää! 😃

   Vastaa
 4. Paluuviite: Miten Jaskalle kävi? | Loppukiri

 5. Jaska

  Kolmannet treffit takana, mutta kaverilinjalla taidetaan yhä mennä, joten vielä kannattaa viestiä laittaa tulemaan. Sellainen jännä huomio muuten, että kahdesta vikasta toinen oli tohtori ja toinen puolivälissä tohtoriksi. Eipä siinä mitään, mielelläni treffailen tohtoreita, mutta muidenkin kantsii ottaa yhteyttä 🙂

  Vastaa
 6. Jaska

  Aika paljon on tullut kysymyksiä ulkonäöstä ja pyydetty lähettämään kuvaa… mikä on mielenkiintoista, koska tän palstan näkemyksen mukaan Tinderin pitäis olla miehille sopiva pelikenttä (helppo valita tykkääkö ulkonäöstä), kun taas naisille ei (harvassa profiilissa taustatietoja työstä, koulutuksesta jne.)

  Tarkoituksella en kuvaa tähän ilmoitukseen halunnut laittaa, ja ulkonäköä on vaikea sanoin kuvailla. Mutta kerran jenkeissä baarissa multa tultiin kysymään oonko mä Brad Pitt. Et ehkä mä sitten näytän Bradilta, tai sitten en 😉 Pituuden suhteen olen kuitenkin enemmän tuolla Tom Cruisen osastolla, vaikka olenkin Tomppaa pitempi. Eli jos sun vaatimuksena on Ben Affleckin pituinen mies, niin tää voi olla sulle se “too good to be true” juttu jota myös monet on viesteissä ääneen pohdiskelleet. Muuten pitäisi miehen olla ihan tarinan mukainen…

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Naiset huom! Jos mä uskalsin mennä tapaamaan Jaskaa näkemättä kuvaa ja vielä rohkeammin uskalsin suositella teille, niin olkaa nyt joku muukin yhtä rohkea 😀

   Vastaa
   1. Jaska

    Heh, kiitti Emma 😉 Parit kivat treffitkin tätä kautta takana + mailikeskusteluita. Vielä ei kai kuitenkaan ole löytynyt sitä sopivaa…

    Vastaa
     1. Jaska

      Varmuuden vuoksi: treffit ovat olleet pelkkiä kahvitteluita, vaikkakin kivoja sellaisia, ja status on täysin sinkku.

      Mut mitäs ihmettä Emma? Olin ihan varma että tän kesän Jazzit toi sulle happy endin… mut ei sittenkään? :/

      Vastaa
      1. Emma Kirjoittaja

       Katsellaan nyt, mun kohdalla menee jokin aina tasaisesti vinoon…

 7. Pertti

  Olen itse mies, ja luin tämän yhdessä kolmen leidin kanssa. Kirjaan tähän heidän tuomionsa 😀

  Näyttää jo liikaa CV:ltä. Löytyy koulutusta (statusta), työ jossa käytetään pukua (korkean statuksen työ). kunnianhimoa työelämässä (hankkimassa lisää statusta), jne. Eli statusta löytyy, tuli selväksi. Projisoivatko konsultit omia toivomuksiaan ilmoituksen lukijoihin? 😉

  ”Pilkettä silmäkulmassa” on klisee, löytyy jokaisen miehen ilmoituksesta nykyään. Harrastaisi naisen kanssa ”mitä vain”, puhuisi naisen kanssa ”mistä vain”. Arvon leidit kyllä haluaisivat tietää että mistä fiksu mies haluaisi puhua, ja mitä urheilullinen mies haluaisi harrastaa? Kukaan ei voi aidosti pitää kaikesta. Millaisia ne arvot ovat, voisiko mainita esimerkkejä?

  Summa summarum. Hyvin kirjoitettu ilmoitus kyllä on, mutta naiset olivat yhtä mieltä siitä että aivan liikaa juttua statuksesta, mutta sitten kun puhutaan luonteesta, yritetään miellyttää kaikkia liian ympäripyöreällä kuvauksella.

  Vastaa
  1. Emma Kirjoittaja

   Kiitos hyvästä kommentista! Tästä voi tulla tosi arvokasta keskustelua kaikille nettideittaajille. Saattaa olla, että monikin löytää vastauksen kysymykseen missä menee pieleen?

   Kuten jo Raisalle tuossa heitinkin, niin voisikohan oman ilmoituksen ydin olla se, ettei yritä myydä itseään vaan ostaa vastapuolen? Mitäs sanotte?

   Vastaa
   1. Jaska

    Hmm… tulkitsenkohan Emma sun kommentin nyt oikein… mutta mä en kyllä halua ostaa naista itselleni, vaan ennemmin niin että molemmat tuntevat itsensä hyviksi tyypeiksi ja haluavat olla toistensa kanssa, koska silloin vielä kivempaa 🙂 Vai mitähän tarkoitit tuolla vastapuolen ostamisella?

    Vastaa
    1. Emma Kirjoittaja

     Tarkoitin, että deitti-ilmon pitäisi olla ostettavan hyvä. Ajatus siis, että lukijan päässä syntyy ajatus: ”tuon mä haluan”, ihan kuin verkkokaupassa shoppaillessa 🙂

     Vastaa
     1. Jaska

      Nyt on Emma kenties syntymässä jotain aivan uutta markkinointiteoriaa. Jos näin, niin olen innoissani saadessani olla todistamassa tätä hetkeä. Mutta nyt en ihan saanut tuosta jutusta vielä kiinni, niin voisitko vääntää rautalangasta? 🙂

      Eli jos lukijalle tulee fiilis ”tuon mä haluan”, niin eikö silloin tuote ole ollut juurikin hyvin myyvä, jotta lukija on sen halunnut?

      Jos tuote olisi ostettava, niin silloin mulle tulis mieleen että tuotteella ei ole ostamisen esteitä… esim. jos treffi-ilmossa sanottais että vaan punapäät kelpaa, niin sitten kaikki vaaleaveriköt yms. harmittelisivat että voi vitsi, enhän mä nyt tota voi ”ostaa” kun en oo punapää.

      Vai oonko ihan hukassa? 🙂

      Vastaa
  2. Jaska

   Kiitos Pertti kommentista, hauska kuulla että ilmoitus toi teidän seurueelle viihdykettä 😉

   Ihmisessä on paljon asioita, toiset niistä voi kvantifioida, toisia taas ei. Pyrin tekstissäni luomaan faktapohjaisesti objektiivisistä asioista rungon, jota lukija voi sitten täydentää rivien välistä muodostamillaan mielikuvilla.

   Objektiivisiä asioita ovat mm. ikä, koulutus ja jossain määrin myös työ. Näistä halusin antaa suuntaviivoja missä itse liikun, koska se kertoo paljon siitä millainen itse olen. Koulutus itsessään ei välttämättä suoraan tarkoita statusta, vaan se kertonee siitä että haluaa kehittää itseään. Koulutuksen lisäksi kertoessani hieman työssäkäymisestäni halusin selventää, etten ole ikiopiskelija vaan myös käytän oppimaani työmarkkinoilla. “Status”, sellaisena kuin se usein koetaan eli rahalla pröystäilynä, on kuitenkin kaukana minusta. En esimerkiksi omista bemaria, tai autoa laisinkaan, enkä ajatellut sellaista hankkiakaan, ellen jossain kohdin sitten koe tarvitsevani.

   Subjektiivisiä asioita ovat mm. arvot, luonne ja ulkomuoto. Näitä on vaikeampi määritellä ja kukin voi kokea nämä eri tavalla. Rivien välistä halusin tuoda arvoista esille esim. luotettavuuden, toisien arvostamisen (yleisesti joogaan liitetään tämä), itsestään huolehtimisen sekä henkisellä (jooga) että fyysisella tasolla (fyysinen olemus), yhdessä tekemisen ja tietynlaisen näkemisen parisuhteen tiiminä (monta omaa kommenttia tästä). Luonteenpiirteitä ovat mm. uteliaisuus, itsensä kehittäminen, huumorintajuisuus (Emman kommentti), leikkimielisyys (oma + Emman kommentti) ja ajoittainen halu rauhoittua (oma kommentti + jooga).

   Kirjoitin tekstissäni itseasiassa hyvin vähän mitä haluan kumppanilta, koska on hyvin vaikea antaa tiettyä tsekkilistaa esim. hiuksenväristä lähtien. Sen sijaan älyllinen kohtaaminen ja keskustelevuus on tärkeää (omat ja Emman kommentit). Väitän oikeasti, että voisin keskustella melkein mistä vaan laajan yleissivistykseni ja luonteenpiirteenä olevan uteliaisuuden ansiosta. Hyvä keskustelu on kuitenkin sellainen, joka käydään vastavuoroisesti toisen kanssa ja olenkin huomannut käyväni erilaisten ihmisten kanssa aivan erilaisia keskusteluja aivan erilaisista aiheista. Uskoisin, että monet kokevat asian näin? Yhdessä tekemisestä taas esimerkkeinä olivat esim. parijooga ja subbaus Helsingin edustalla. Mielestäni jo nämä pari esimerkkiä kertovat paljon ihmisestä: jooga vaatii tiettyä rauhoittumista, mutta myös kehonhallintaa. Parijooga tarkoittaa halua yhdessä tekemiseen, lähellä oloon mutta myös tiettyä leikkimielisyyttä ja uskallusta epäonnistuakin ekalla kerralla. Subbaus Helsingin edustalla taas vaatii ainakin jonkin verran urheilullisuutta (esim. uimataitoa jos käy hullusti) ja halua tehdä erilaisia aktiviteetteja. Jos tuollainen tuntuu ihmisestä kiinnostavalta, niin sitten hän haluaisi ehkä lähteä myös esimerkiksi patikoimaan vuorille Keski-Eurooppaan (oma kommentti matkustelemisesta).

   Tässä joitakin asioita, jotka halusin tuoda ilmoituksessani rivien välistä esille. Ongelma vain on, että mikäli eksplisiittisesti avaan joka kohdan tekstistä tulee helposti kovin pitkä ja tylsä (kukapa tätäkään jaksaa kokonaan lukea 🙂 ). Samalla myös saatan jollain merkityksettömällä yksityiskohdalla rajata joitakin henkilöitä tahtomattani ulos. Kokonaisuushan on kuitenkin se, joka ratkaisee.

   Vastaa
   1. Tavallinen Tiina

    Tuskinpa status autoa tarkoittaa, ellei ole 18v. Ja pröystäily on täysin pois muodista. Eiköhän status viittaa koulutukseen, ammattiin, tuloihin, piireihin joissa pyörii ja pk-seudulla postinumeroon.

    Olen samaa mieltä että noita faktoja on liikaakin, esim. koulutus mainitaan ilmoituksessa kahdesti (”koulutettu”, ”valmistumassa syksyllä tuplamaisteriksi”). Urheilullisuus mainitaan vielä useammin.

    Jotenkin tökkii kun ensin kuvataan mies kuin kiiltokuvasta ja sitten kuitenkin varotaan ettei rajata ehdokkaita pois. Kelpaako oikeasti nainen sinne päin? Ja miksi kelpaisi jos mies on 10+? Vai pitääkö kuitenkin olla supertimmi 25v erikoislääkäri ja Mensan jäsen?

    Minusta tuo ei ole balanssissa. Hyvin voisi jättää varaa positiivisille yllätyksille niissä faktoissa ettet turhaan pelota tavisnaisia, tai sitten jos haussa on ihmenainen niin ei ole väärin jos rajaa meidät tavikset pois 😀

    Vastaa
    1. Jaska

     Kiitti Tiina T. kommentista 🙂

     Auto on jännä asia. Koska multa on usein treffeillä kysytty minkälaisella autolla ajan. Ja kun olen kertonut, etten aja millään autolla, niin ihmetelty että mikäs mies sä oikein olet kun et kolmikymppisenä sinkkuna autolla aja. Ihmetystä tuli myös aikoinaan exän sukulaisilta; mikäs mies kun ei edes autoa omista ja junalla kulkee. Mulla on myös useita kavereita, jotka ostaneet auton ihan vaan koska “sillä on näppärä kuljettaa treffikumppaneita paikasta A paikkaan B”. Et kyllä se auto nyt monelle kovin tärkeä tuntuu olevan.

     Ehkäpä koulutus tulee ilmoituksessa pariin kertaa esille, mutta syystäkin… koska i) toi on ollut mulle henk. koht. iso juttu viime aikoina, koska oon tehnyt sen eteen hurjasti töitä ja oon aika ylpeä tuloksista, ii) kovasti aina väitetään, että akateemisiä miehiä ei ole tarpeeksi kolmikymppisille akateemisille naisille vaan naiset joutuvat tyytymään vähemmän koulutettuun… mut nyt ois siis tuplamaisteri vapaana 🙂 ja iii) koulutus kyllä kertoo musta aika paljon… et jos on käynyt kouluja on suurempi todennäköisyys että jaksaa kuunnella mun juttuja… Mutta se ei siis missään nimessä ole edellytys sille!

     Kyllä tänne päin kelpaa nainen ja myös sinne päin oleva nainen (valitettava malliesimerkki huumorintajustani 😉 ) Vaikka en siis missään nimessä haluakkaan sulkea pois supertimmejä 25-vuotiaita erikoislääkäreitä. Sehän ois syrjimistä 😀

     Mutta mikä tekee naisesta erityisen? Sitä on vaikea sanoa. Se voi olla hymy johon ihastun ja rakastun, se voi olla yhteiset elämänarvot ja visio tulevaisuudesta jonka kautta suhde rakentuu ystävyydestä intohimoon, se voi olla intohimoa ensisilmäyksellä tai sitten jotain muuta. Mutta tosi tärkeää on kuitenkin tietynlainen elämänilo silmissä, uteliaisuus ja itsensä kehittäminen. Mihin ne sitten kohdistuukin, siitä mä kuulisin mielelläni kahvikupin äärellä 🙂

     Niin ja lopuks: itsevarmuus sopii myös naiselle 🙂

     Vastaa
     1. Isla

      Eli onko niin, että akateemisille naisille kelpaa vain korkeasti koulutettu mies, mutta tuplamaisteri on jo liikaa? XD

      Ihan vakavasti ottaen mun täytyy todeta tän kritiikin vastapainoksi, että vaikka ilmoituksessa oli ihan vähän liikaa egoa minunkin makuuni, pyytäisin Jaskaa ehdottomasti treffeille, jos elämäntilanteeni olisi toisenlainen. 🙂
      Kaikki tietävät tai ainakin osaavat aavistaa, kuinka vaikeaa on luoda itsestään oikeanlaista kuvaa vain muutamilla lauseilla, jotka lukijasta riippuen kuitenkin voidaan tulkita niin monin eri tavoin. Joten ei kannatta antaa liikaa painoarvoa ilmoitukselle, vaan jos vähänkään enemmän tuntuu siltä, lähteä livenä katsomaan, millainen tyyppi on kyseessä.

      Vastaa
      1. Jaska

       Hahaa, kiitti Isla! Ja harmillista, jos oot varattu, ois ollu kivaa pureskella sitä sun pähkinää yhdessä 😉 Vaikka siellä suppaus-laudalla…

      2. Isla

       En mä varattu ole.
       Nyt ei vaan resurssit riitä treffailuun. Suppailemaan voin kyllä lähteä, mut ilman pähkinöitä. 😀

      3. Jaska

       Voi Isla, kyllä se pähkinä taitaa olla aina mukana, ainakin sellaisena hangaroundina 🙂 Mutta voidaanhan me se koittaa jättää kotiinkin. Laita mulle mailia, jos uskallat ottaa riskin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.