Taustaa

walking-69709_1280Loppukiri on tarina kahden aikuisen naisen halusta löytää hyvä parisuhde.

Aloitimme lokuussa 2013. Toiveena on siis löytää elämäämme miehet. Mutta miten? Jos tietäisimme, emme olisi tässä 🙂 Aiomme kuitenkin kokeilla mahdollisimman monta keinoa seuraavan vuoden aikana tai kahden aikana. Täytämme vapaa-aikamme miesten ”metsästyksellä”  tai ainakin pitämällä silmämme auki missä ikinä liikummekin.  Jaamme kokemuksia ja mietteitämme tässä blogissa. Opiksi muille ja terapiaksi itsellemme.

Sinkkujahan Suomessa on miljoona, monenlaisista syistä – emme ole siis yksin.

Kokeilemme, tutkimme ja opimme virheistämme. Asetamme tavoitteita. Pohdimme ja analysoimme miehiä. Miesten puutetta. Miesten hankaluutta. Miesten ihanuutta. Ja sitä, miksi sitä oikeaa miestä ei ole löytynyt. Itsekään emme ole onneksi täydellisiä ja osaamme itsellemme myös nauraa ja välillä itkeä. Elämä on tässä ja nautimme siitä. Mutta se voisi olla vieläkin parempaa.

Ensi elokuussa Ehkä joskus olemme ehkä onnellisesti tavoitteessamme. Tai ainakin monta ikimuistoista hetkeä rikkaampina. Loppukiri kohti maalia, jossa häämöttää parisuhde, siis alkakoon.

Elokuussa 2014 otimme aikalisän. Vuosi ei riittänyt Loppukiriin. Jatkamme siis entistä kovempaa matkaa kohti tavoitetta

28.6.2015 Laskimme päivät on enää 44 päivää, sitten on kaksi vuotta Loppukiriä takana ja se on loppu. Siihen on vielä aikaa.

Terveisin: Emma ja Raisa

Meidän aarrekartat Pinterestissä
Loppukirin Facebook
Meillä on myös Twitter

Lisää meistä: Emma ja Raisa. Voit seurata meitä myös Blogilistan (pävitetty 29.6.2015 Blogilista loppunut) ja Bloglovinin kautta.

P.S. Olemme vaihtaneet blogissa mainittujen miesten nimet. Meidän Pekkamme tai Mikkomme siis ei ole Sinun Pekkasi tai Mikkosi.

 

 

5 ajatusta artikkelista “Taustaa

 1. ahmanhammas

  Hmm, hieno blogi, olette myös mielenkiintoisen tuntuisia naisia. Olisiko epäkohteliasta kysyä onko teillä profiilia jossain nettideittipalstalla, jossa voisi käydä tutustumassa tarkemmin?

  Vastaa
 2. Miestennielijä

  http://miestennielija.blogspot.com/2013/06/ulkonako.html
  niin hyvään kuntoon kuin mahdollista ja teette itsenne mahdollisimman ”näkyväksi”. Mitä enemmän teitä kiinnostavia miehiä tapaatte (internet, baarit, harrastukset, kavereiden kaverit) sitä todennäköisemmin löydätte hyvän parisuhteen.

  Olkaa myös itse aktiivisia aloittamaan keskustelu kiinnostavien miesten kanssa, pyytäkää puhelinnumeroa/facebookia/yhteystietoja ja ehdottakaa treffejä kiinnostaville miehille, tehkää kiinnostuksenne erittäin selkeäksi kehonkielen/katsekontaktin ja flirttailun avulla.

  Vastaa
  1. Raisa

   Hei,
   Kiitos kommenteista. Ripsiä räpytellään ahkeraan paikassa kuin paikassa, mutta ei pomolle 🙂
   Kavereiden kavereihin välillä vaikea päästä käsiksi, kaverit pelkäävät kai kolmiodraamaa ja välikätenä oloa? Viritellään ja ollaan kyllä aktiivisia paikassa kuin paikassa tuulipuvussa ja iltapuvussa. Tosin usein tuntuu, että mies haluaa metsästää. ei tulla metsästetyksi..

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.