Heila Matchmaking lopettaa

Ilmeisesti Suomi ei vielä ollut kypsä tällaiselle palvelulle tai toisilleen sopivat ihmiset eivät vain löytäneet tätä. Koska täällä blogissa aika moni lueskelee yhä palveluun liittyviä postauksia, niin päätin jakaa sähköpostitse saamani tiedon.

”Matchmaking-palvelumme on ollut avoinna reilun vuoden. Tavoitteemme ja toiveemme alusta asti on ollut auttaa suomalaisia löytämään parisuhteita, joilla olisi hyvät mahdollisuudet menestyä. Palvelumme on herättänyt kiinnostusta ja myös kiitosta.

Olemme erittäin pahoillamme joutuessamme kertomaan, että matchmaking-palvelumme tulee elokuun aikana ainakin tältä erää tiensä päähän. Palvelukonseptiin on liittynyt tiettyjä haasteita, joita olemme pyrkineet parhaamme mukaan ratkomaan. On valitettavaa, että joudumme jättämään palvelun ainakin toistaiseksi tauolle.”

Ei siis elämäni miestä tai edes heilaa tuota kautta minulle. Sitä onko joku muu löytänyt toisen puoliskon täältä, en tiedä…

 

Yksi ajatus artikkelista “Heila Matchmaking lopettaa

 1. ahmanhammas

  Säälittää kovasti kun katsoo nti Raisa&Emma:n loppukiriä Elämän Miehen metsästyksessä. Hyvin ajoitettu kokonaisen auringonkierron mittainen loppukiripyrähdyskään ei tuonut muuta kun rakkoja sydännahkaan ja kipeän sielun.

  ….huokaus….

  En tiedä, kaivataanko ahmanhampaan neuvoja (tai tiedän, että ei …) mutta annampa kuitenkin:

  Biologisesta kellosta alkaa olla veto loppu, joten aitoon Romanttiseen Rakkauteen ei enää ole mahdollisuuksia. Nti. Raisa taisi tehdäkin jo laskelman edellisen loppukirin alla: 1v Sen Oikean etsimiseen ja 1-2 vuotta suhteen vakiintumiseen, jolloin voisi harkita naimisiin menemistä. Sitten häät, asunnon etsimistä, verhojen yms. sisustustilpehöörin hankkiminen min. 1v, lapsen teko + odotusaika min. 1v niin ollaan n. 44-46v = liian vanha.

  Em. aikataulullista syistä vaihtoehtona ei enää oikeastaan ole muuta kuin kaksi:

  1) Järkiavioliitto
  2) Järjestetty avioliitto

  Noissa molemmissa on tietysti se ikävä puoli, että joutuu naimisiin miehen kanssa jota ei rakasta, ja eihän tuo tietysti kuulosta mukavalta. Jos tietysti on oikein naivi, niin voisi toivoa ”System Kiinalaista”. Hehän esittävät perusteluina noihin järjestettyihin avioliittoihin sen, että länsimaissa asetetaan kattila kylmälle liedelle ja toivotaan että vesi ennättää kiehua ennenkuin liesi jäähtyy. Kiinassa taas kattila asetetaan kylmälle liedelle ja sytytetään tuli vasta sen jälkeen.

  Tuo vaihtoehto 2 ei taida kuitenkaan olla Suomessa mahdollinen. Tuo 1 vaatisi taas noiden ”vaimopisteiden” keräämistä varsinkin kun aikaa on vähän. Eli aiemmin mainostamani keinot olisivat kyllä vieläkin kova sana mikäli halutte tehdä protestin kisajärjestäjille ja vaatia uutta Loppukiriä…

  P.S minulla on muuten (itse muurattu!) vanhanaikainen puuliesi, pitäisikö oikein testata tuo kiinalainen sananlasku että onko noin?

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.