Treffivinkit miehille

5126947576_0f53c99a5f_zKokoamme tänne pienen vinkkilistan miehille siitä, mitä ei kannata treffeillä tehdä tai kysyä ja mitkä taas ovat niitä miten kannattaa toimia- ainakin meidän kanssamme.

Älä pelästy pitkäksi venyvää listaa, poimi vain omat virheesi opittavaksesi.
Muista myös, että naisetkin ovat yksilöitä- meihin tekevät vaikutuksen erilaiset asiat.

Muutama perusvinkki:

 1. Avaa ovi naiselle – ei maksa mitään
 2. Älä puhu treffeillä vain itsestäsi – koita tutustua siihen kenen takia olet treffeillä
 3. Jos olet utelias ja selvittänyt naisesta kaiken mitä googlen kautta löytyy, niin älä kerro siitä hänelle
 4. Älä huijaa tai jätä kertomatta olennaisia asioita: kuten minulla on lapsia tai en halua lapsia.
 5. Jos sanot: ”Oli mukava tavata, tavataan toistekin” niin tarkoitathan myös sitä?
 6. Älä selittele: ”Pitää mennä kirjaston kirjat”, jos ei seura kiinnosta, kerro se suoraan. Luultavasti vastapuoli istuu vain kohteliaisuudesta seurassasi.
 7. Katso naista silmiin. Ne sijaitsevat usein noin 30 cm ylempänä kuin katseesi.
 8. Vaikka ex-vaimosi tai ex-tyttöystäväsi olisi ollut kuinka hot, niin hänen kehumisensa latistaa tunnelman kuin tunnelman.
 9.  Jos ensitreffeillä lyöt pöytään viikon lääkeannoksesi, kilon hedelmiä ja puhtaat kalsarit sanoen ”ajattelin olla viikon luonasi”. Ajattele uudelleen!
 10. Kehuilla pääsee pitkälle. Perusjutut, kuten sinulla on kauniit silmät tai nätti paita riittävät.
 11. Ensimmäisillä treffeillä ehdota, että maksat kahvit. Se ei ole tasa-arvokysymys tai muukaan, mutta lämmittää kummasti naisen mieltä.
 12. Moni nainen toivoo miehen tekevän aloitteen. Ole siis rohkea ja kysy naista vaikka kahville!

Päivitys 21.2.2014
13. Vaikka se ulkoinen kauneus on usealle niin tärkeää, nin muista että se rapistuu nopeammin kuin sisäinen kauneus
Päivitys 13.5.2014
14. Älä kerro, että sinulle kelpaa kuka vain. Jokainen meistä haluaa olla ainutlaatuinen. Epätoivoisuus toimii h-a-r-v-o-i-n

7 ajatusta artikkelista “Treffivinkit miehille

 1. Rasuka

  Tähän aiheeseen sai kommentoimaan tuo Eeron viesti ja eritoten viittaus Tom Leykikseen. Niskakarvani nousevat pystyyn kun ajattelen millaista soopaa pitäisi noudattaa. Leykis tuo epäsuorasti esille yhden avainpointin, mutta sitä ei todellakaan pidä toteuttaa kuten hän sen kertoo, ellei halua olla totaalinen juntti.

  Itsevarmuus.

  Se on Leykiksen rehvakkaan radiospiikin ainoa terve sanoma, joka pitää myös paikkansa. Itsevarma toiminta viestittää tervettä alfahenkistä sanomaa, jos vain osaa yhdistää sen kohteliaaseen, sopivassa määrin tunnetta välittään ja silti johdonmukaiseen olemukseen. Ei tarvita mitään hc-äijäilyä Leykiksen tapaan, jotta oikeasti kävisi flaksi. Eeron vastauksia kohtiin 1,2, 10, 11 ja 12 en allekirjoita.

  Oven avaaminen ja muut pienet kohteliaisuudet ovat terveitä. Eivät ne koskaan ole pahitteeksi. Mitä tulee keskustelunaiheisiin, niin luonnollisesti on annettava hieman itseään, jotta toinen tekisi samoin. Ensitreffeillä tulee kuitenkin olla hauskaa, joten henkisen taakan purkaminen on huonoin mahdollinen idea silloin. Silloin juttu liukuu kauas hauskanpidosta ja seksistä, mikäli yhden illan juttu oli tavoitteena.

  Toisen juttuja on kuunnellessa on tajuttava olla läsnä osoittamalla kuuntelevansa ja sopivissa kohdin kuittaamalla se viitaten toisen sanomaan. Mielestäni minkä tahansa sosiaalisen vuorovaikutuksen alkeiden luokkaa. Metsään menee silloin kun katsoo naisia kuin jalustalla olevia patsaita ja unohtaa miten normaali vuorovaikutus toimii.

  Eeron väite siitä, että kehuilla ei pääse mihinkään, ei pidä paikkaansa. Mikäli sortuu kauniin naisen ulkokuoren kehumiseen, on se sama kuin itsestäänselvyyksien laukominen. ”Ai olen kaunis? No shit Sherlock!” Kaunis nainen kyllä tietää sen itsekin ja on kyllästynyt siihen, että aina ensimmäisenä ulkokuorta kehutaan. Ole aidosti kiinnostunut ja säväytä kertomalla esim. miten pidät hänen tavastaan käsitellä asiaa X. Ole kiinnostunut sisäpuolesta, niin voit olla kiinnostunut ulkokuorestakin. Tottakai sitä päätyy lyömään päätänsä seinään, mikäli laukoo iskurepliikkejä ja kehuu vain ulkonäköä. Sitä ne muutkin miehet tekevät. Et siis tee positiivista eroa muihin nähden. Lisäksi kokonaan kehumatta jättäminen ei myöskään edistä mitään.

  Mitä tulee herrasmiesmäisyyteen ja tarjoamiseen, niin esim. kahvilakeikka kahdelle on pikkurahaa ja antaa positiivisen vaikutelman, mikäli tarjoaa tekemättä siitä numeron. Jos toinen haluaa ehdottomasti maksaa itse, niin sitten mennään sillä linjalla. Ei sitä tarjoamista pidä nähdä velvollisuutena, vaan mahdollisuutena olla kohtelias/antelias.

  Viimeisen kohdan osalta totean, että mikäli ei yritä, ei voi myöskään voittaa. Pakit eivät hajota sinua.

  Vastaa
  1. Emma

   Kiitos! Hienoa säädä miehen näkökulmaa näihin asioihin. Olen hyvin samaa mieltä asioista kanssasi. Pitääkin ehkä kirjoitella tuosta naisten kauneudesta jossain vaiheessa. Moni nainen saa viikottain ja vähintään lähes joka kerta ravintolassa käydessään kehuja ulkonäöstään. Myönnän, että noita kehuja on kiva kuulla, mutta kyllä se tekee vaikutuksen, jos joku joskus kehuu älykkyyttä tai muuta ei-ulkonäöllistä pointtia.

   Tuntuu siltä, että meillä on monta fiksua mieslukijaa. Golf on tosi hyvä tapa tavata miehiä, siellä niitä on paljon. Harrastajista 15 % naisia Suomessa, ainoa haaste tässä on jo pelaavalle, että miten sitä onnistuisi samaan lähtöön niiden vapaiden ja oman ikäisten miesten kanssa…

   Vastaa
  2. Astrid

   Mistä ihmeestä tämä tulee, että kauniita naisia ei saisi kehua? Olen kaunis nainen ja kyllä se aina lämmittää mieltä, jos joku sanoo jotain ulkonäöstäni. Ja miksi ei saisi sanoa?

   Vastaa
 2. Eero

  Vastaan numeroittain, mutta rivejä tiivistäen: 1) Nainen itsessään ei ansaitse erikoiskohtelua ja jotkut ottavat ”gentleman”- eleet loukkauksena. 2) Jos kysytään, niin puhun. 3) ? 4) Jos jokin aihe tulee puheeksi, niin sitten kerron. 5) Jep. 6) Pitää vain valita sanansa varoen. 7) En ole enää kiimainen 15- vuotias pikkupoika, mutta vilkaisuja teen, koska rinnat o ihquja. 8) En noista muutenkaan puhuisi. What’s done is done. 9) Tätä olisi kyllä kiva kokeilla. 10) Ei pääse, sitä paitsi se voi näyttäytyä imarteluna ja tuntuu ällöttävän siirappiselta. yök. 11) Maksakoon omansa, minä en lahjo tietäni kenenkään suosioon. 12) 100 ehdotusta, 95 % on tod. näk. pakkeja. Jynkyllä 100% onnistuminen. Make the math.

  Ja yhdyn ensimmäiseen kirjoittajaan. Lisään myös sen, että olen aiemmin noudatellut tämän tapaisia ”hellät tunteet”- meininkiä ja se Ei. Ikinä. Toimi. Ei ainakaan nuorten naisten kanssa. Yli 30v. voi olla eri juttu. Jotkut näistä heitoista voi tuntua ikäviltä, mutta deitti/seurusteluskene on varmaankin muuttunut. Itse aion kai ottaa Tom Leykis 101 lähestymistavan, johon laitan linkin. Voi olla ikävää kuunneltavaa, mutta näin se tuntuu valitettavasti menevän. Tuli taas pienoisnovelli kirjoitettua, mutta odotan mielelläni ajatelmia ja kokeneempaa näkökulmaa. Nämä ovat rehellisiä ajatuksiani ja seison niiden takana.

  Tom Leykis 101: http://www.youtube.com/watch?v=_R7ilKAnPNU

  Aiheeseen muuten vain liittyen: http://www.youtube.com/watch?v=GASv1PJRgZI

  t: Eero

  Vastaa
  1. Emma

   Kiitos miehen näkökulmasta! Pakko kysyä kohdasta 12, mikä on Jynkky, viitaten Jynkyllä onnistuu jne.?

   Voin kertoa, että tuo 9. on minun elämästäni. Ja voit vain kuvitella hämmästykseni määrää tuolla hetkellä 😉

   Vastaa
 3. Mies

  Itseäni miehenä en jaksa kiinnostua naisista jotka haluavat ajatella ja käyttäytyä stereotyypisesti. Jos nainen ei uskalla lähestyä minua, muutenkin kun hymyillen, hymyilen takaisin ja kävelen ohi. Nuo harvinaisuudet eli rohkeat naiset kun ovat niin paljon kiinnostavampia, uskaltavat sanoa mielipiteensä eivätkä käyttäydy koko ajan stereotyyppisesti eli tylsästi.

  Vastaa
  1. Emma

   Kiitos kommentista! Hienoa huomata, että miehiäkin on monenlaisia. Itse olen tavannut useimmiten niitä miehiä, jotka voi kai luokitella saalistajiksi. He haluavat itse valita naisensa ja valloittaa hänet. Olen kyllä kokeillut lähestyä muutamia kertoja miehiä, mutta se ei ole toiminut. Olemme Raisan kanssa myös sitä ikäluokkaa, että aikuistumisen kynnyksellä ollessamme nainen ei lähestynyt miestä vaan mies lähestyi naista. Maailma muuttuu, mekin yritämme 🙂

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.