Miksi tavis ei kelpaa?

Luin aamulla iltalehden artikkelin, jossa kolmekymppinen mies haluaa löytää kumppanin ja saada perheen. Kaikki ” vaatimukset” täyttyvät hänen kohdallaan eli mitä naiset haluavat: ”Urheilullinen mies, jolla on vakaa taloudellinen tilanne, ystäviä ja korkeakoulutus. ”

Jutussa on ihan samoja asioita miehen suusta, mitä olemme Emman ja ystävien kanssa pohtineet

 • mikseivät perhe-elämästä kiinnostuneet ihmiset kohtaa toisiaan?
 • Miksi etsitään koko ajan jotain parempaa?
 • Kaikki haluavat extreme-elämää, vaikka me halutaan vaan ihan tavallista elämää.

  Olispa niin kuin meidän vanhemmilla nuorena: lavatanssit, siellä oman ja naapurikylän nuoret. Yhdessä tanssitaan ja kemia loksahtaa. Kaikki tuntee kaikki ja samalla kumppani on osa ystävä-tuttavapiiriä.

  Koko juttu luettavissa 

 

4 ajatusta artikkelista “Miksi tavis ei kelpaa?

 1. Raisa Kirjoittaja

  Hei,
  elämä on mennyt meillä molemmilla eteenpäin. Ei ole tarvetta päivittää listaa, eikä järjestää huutokauppaa , paitsi ehkä ylimääräisille tavaroille…

  Mukavaa talven jatkoa sinulle Ahmanhammas. Pahoittelut, ettei blogimme enää tarjoa uusia tarinoita elämästämme purtaviksi ja nieltäviksi

  ps. Raisa on loistava leipoja, tosin nyt pullat ovat vaihtuneet joulutorttuihin. Emmalla taitaa olla juhlavat pikkujoulut edessä ja mahdollisesti pitkää pukuakin voi nähdä hänen päällään.

  Vastaa
  1. Ahmanhammas

   Mukava kuulla, olen seurannut oman elämäni pyörteissä neitien Raisa&Emma:n loppukiriä ja saanut tärkeillä hetkillä monta valaistuksen kipinää naisen sielunmaiseman ymmärtämisessä. Ja olen onnistunut välttämään omassa elämässäni myös muutamien virheiden tekemisen Loppukiri -palstan ansiosta.

   Omat neuvoni eivät välttämättä ole aina olleet kovin kohteliaita, mutta toivottavasti niistä on selvinnyt niitä asioita, joita miehet ajattelevat, mutta eivät koskaan kerro naisille ja ovat auttaneet Raisaa&Emmaa maaliin pääsemisessä.

   Sääli, että en päässyt näkemään livenä, mutta Raisa&Emma ovat selvästi viehättäviä naisia ja miellyttäviä ihmisiä, ja toivon että palsta loppuu onnellisissa merkeissä heidän osaltaan ja maaliin on nyt päästy…

   🙂

   Hyvää uuttavuotta!

   Vastaa
 2. Ahmanhammas

  Hmm, Raisalla&Emmalla on ollut tuo ihannemiehen tuo vaatimuslista sen verran pitkä, että ei voi kyllä puhua ”tavallisesta”. Mutta voisiko tuosta kommentista voisi päätellä, että nti. Raisalla&Emma olisi jo halua päivittää tuota listaa, ja laskea vaatimustasoa maan pinnalle?

  Itsekin tarvitsisin teatteriseuraa, ja jos nti. Emma joustaisi n. 80% vaatimuksistaan niin voisin kyllä minäkin pyytää treffeille? (nti. Raisa kun ei ollut kiinnostunut…).

  🙂

  Vastaa
  1. Ahmanhammas

   No, ei sitten ole nti. Emmakaan kiinnostunut…huokaus. Jokaisella naisella on toki joku vaatimustaso mieheltä, ja jos tarjotaan 20% siitä, ei ymmärrettävästi herätä innostusta.

   Mutta nyt on sitten todistettu em. Ahmanhampaan tarjouksella, että nti Emmalla ja nti. Raisalla olisi vaihtoehtoja, jos he olisivat valmiita laskemaan vaatimustasoaan. Neidit Emma&Raisa ovat olleet nyt näillä rakkauden suurilla orjamarkkinoilla tarjolla niin kauan, että heidän esittämänsä vaatimukset ovat selvästi liian suuria. Neidit Emma&Raisa ovat tämän blogin perusteella osoittautuneet niin itsepäisiksi naisiksi, että en usko nti. Raisan leipovan pullaa tai nti. Emman pukeutuvan pitkään 30-lukuiseen hameeseen markkina-arvonsa nostamiseksi.

   Mutta säälittää tuo nti. Emman&Raisan tilanne, mielestäni he toteuttavat tunnollisesti niitä asioita joita nykyinen feministinen naisten tasa-arvoliike edellyttää, ja ymmärtämättömyyttään he ovat samalla tuhoneet oman markkina-arvonsa parisuhdemarkkinoilla.

   Loppukiri ei auttanut, onko enää muuta tehtävissä kuin järjestää viimeisenä kamikaze-syöksynä nettihuutokauppa Raisan&Emman alkuperäisellä vaatimuslistalla ja katsoa mihin tarjoukset nousevat?

   Pohjatarjouksena olkoon tuo Ahmanhampaan 20%, tarjoaako joku 30%?

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.