Treffivinkit naisille

love-316640_640Tiivistelmä:
Teet niin tai näin, niin lopulta kuitenkin aina väärin päin 🙂

Lisäohjeet:
1. Älä luovuta: useat ihmiset ovat löytäneet kumppanin tuhansien vuosien aikana ympäri maailmaa. Hakkaa siis välillä päätä seinään, juo parantava skumppapullo kaverin kanssa, syö suklaata ja yritä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.
2. Toimi  juuri niin kuin haluat ja tuntuu parhaalta, älä välitä neuvoista ja ohjeista. Lopputulos on jokatapauksessa arvaamaton.
3. Ota loppukiri, jos se auttaa 🙂

21.2.2014 päivitys:
4. Usko intuitioon ja ensivaikutelmaan.
5. Järjellä ja/ tai sydämellä- It`s up to you
13.5.2014 päivitys
6. Ole oma itsesi, luonnollisuus toimii yllättävän usein.

3.8.2014
7. Kun Loppukiri ei auta, niin… emme tiedä mitä tehdä 🙂

Yksi ajatus artikkelista “Treffivinkit naisille

 1. Rasuka

  Jokunen pointti aiheeseen liittyen, sillä harvoin näinpäin annetaan neuvoja. 🙂

  A) Ole aina oma itsesi. Mikäli naistenlehdet, kanssasisaresi, ystävättäresi, blogit jne. ovat saaneet sinut uskomaan, että miesten mieliksi on käyttäydyttävä mallin XYZ-mukaan, niin olet harhassa. Kunnon mies haluaa kiinnostua aidosta sinusta ja vain siten voi kehittyä oikea suhde. Illuusion ylläpitäminen ei toimi ja se on raskasta. Mainittiin jo alkuperäisessä listassa, mutta miehenä vahvistan asian.

  B) Mikäli harrastat nettideittejä, niin huomioi seuraavat pari seikkaa:
  – Lisää aina kuva profiiliisi. Omaa pärstäänsä ei tarvitse hävetä ja ei ole noloa hakea seuraa netistä, jos joku esim. työkaveri bongaa sinut. Oma on häpeänsä, jos ei osaa käsitellä asiaa.
  – Tee aina kunnollinen profiili, jos haluat miesten tekevän aloitteen ja ottavan sinuun yhteyttä. Tälläkin hetkellä tilanne on isoimmissa deittipalveluissa se, että iso osa naisten(kin) profiileista on niin mitäänsanomattomia, että niissä ei pysty tarttumaan mihinkään. Olen itse jättänyt monet kerrat kirjoittamatta mitään, vaikka olen aistinut, että henkilöä voisi olla kiva lähestyä. Ai miksi? No jos profiilissa ei ole mitään mihin tarttua, niin avausviestistä on todella vaikeata tehdä kiinnostava. Ei siis kannata ihmetellä jos vaisulla profiililla saa vain junttien, pervojen tmv. massaviestejä, eikä oikeasti kivojen miesten yhteydenottoja.

  C) Paras paikka tavata hyviä miehiä ei ole välttämättä se baari tai yökerho. Kokeile käänteisenä sitä mitä miehille usein suositellaan, eli hakeudu sellaisiin paikkoihin, joissa on miehiä selvinpäin ja kokeile harrastuksia, joissa näkee miehiä. Millainen mies kiehtoo? Olisiko esim. golfkurssi sopiva paikka?

  Itse olisin todella otettu, jos joku kiva nainen minua lähestyisi, enkä olisi siitä hämmentynyt, mutta kun tiedän sen olevan harvinaista, pl. maistissa yöelämässä, niin hoidan itse tämän puolen. Toisaalta on kyllä ollut sääli huomata, että netissäkin aika harvoin naiset tekevät aloitteen deittipalveluissa.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.